Mis Leslie Da Bass? Chalice tegi juba aastaid tagasi Evelin Võigemastile loo «Naine...»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Võigemast
Evelin Võigemast Foto: TV3

Kaks aastat tagasi laulis Evelin Võigemast Chalice`i loodud laulu «Naine hakkab laulma». Laulu sõnad, sõnum ja räpilik esitus on sarnane Leslie Da Bassi loodud skandaalsele laulule «Naine».

Chalice lõi laulu «Naine hakkab laulma» kaks aastat tagasi teatrietenduse «Sugu: N» jaoks, täna postitas muusik selle oma Facebooki kontole ja soovis ilusat naistepäeva.

Chalice`i loo refrään on väga sarnane lauluga, mille Leslie Da Bass kirjutas Evelin Võigemastile. Seesama Leslie Da Bassi kirjutatud «Naine» tekitas hiljuti popmuusikamaailmas suure skandaali, kuna artist oli müünud sama muusikapala ka Tallinna Kaubamajale reklaamlooks. Loe skandaalist lähemalt SIIT.

Leslie Da Bassi plaadifirma Universal esindaja Margus Varusk täpsustas: «Loo «Naine» esialgne demo valmis juba eelmise aasta oktoobris. Saime kohe aru, et siin on singel!» 

Leslie Laasner kinnitas Postimehele, et «Naine» on üks laul tema tänavu ilmuvalt plaadilt, kus ta musitseerib koos erinevate naislauljatega. Muusik toonitas: «See on minu albumil ilmuv minu singel.» 

Näib, et üdini naiselik Evelin Võigemast on inspireerinud mitemeid produtsente omale naiste teemalisi feministilikke laule looma. 

Kuulake ja võrrelge ise: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles