Botoxi-emme: mõtlesin loo välja, et raha saada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema süstib 8-aastasele tütrele botoxit
Ema süstib 8-aastasele tütrele botoxit Foto: Abc

Naine, kes rääkis, et süstib oma 8-aastasele tütrele botoxit, väidab nüüd, et mõtles loo välja Briti kõmulehele müümiseks.

TMZ sai enda valdusse Sheena Uptoni kirjaliku tunnistuse, milles ta räägib, kuidas tabloid The Sun pakkus talle võimalust kehastada Kerry Campbelli loos «Süstin oma 8-aastasele tütrele btotoxit».

Uptoni sõnul maksis ajaleht talle 200 dollarit ja tutvustas talle lugu, juhendit ja stsenaariumit, mida jälgida teleintervjuudes.

Pärast The Suni loo ilmumist võtsid temaga ühendust saated «Good Morning America» ja «Inside Edition», mis pakkusid talle kaamerate ees esinemise eest «suurt tasu».

Pärast intervjuud võtsid lastekaitsajd Uptonilt tütre ära.

Nüüd räägib naine: «Tõde on see, et ma pole kunagi oma tütrele ilusüste teinud ega lubanud mistahes tüüpi vahatamist. Lisaks pole ta osalenud iludusvõistlustel.»

Uptoni sõnul nõustuvad tema tunnistusega UCLA meditsiinikeskuse professionaalid: «Mu tütrele tehti täielik tervisekontroll, mis näitas, et ta pole kunagi saanud botoxit ega muid ilusüste.»

TMZ andmetel edastati UCLA tulemused lastekaitsjatele, kes lubasid tütre ema juurde tagasi tingimusel, et sugulane jääb ema ja tütre juurde.

The Sun eitab süüdistusi ning kinnitab, et lugu avaldati heas usus ning see pärines mainekast Briti uudisteagentuurist: «Agentuuri reporter nägi oma silmaga, kuidas naine süstis oma tütrele midagi, mis sarnanes botoxiga, ning seda täiendasid fotod. The Sunil ei olnud kordagi otsest kontakti Kerry Campbelli või Sheena Uptoniga. The Sun uurib juhtumiga seotud asjaolusid ning konsulteerib advokaatidega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles