Kas prints William viib Meghan Markle’i altari ette?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William
Prints William Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Briti meedia teatel võib prints William viia oma venna, prints Harry kihlatu Meghan Markle’i altari ette, kui Markle’i isa ja poolvend ei saa mais toimuvasse pulma kutset.

33-aastase prints Harry ja 36-aastase Meghan Markle’i laulatus leiab aset 19. mail Windsori lossi St. George’i kabelis, teatab news.com.au.

Windsori lossi St George'i kabel, kus prints Harry ja Meghan Markle laulatatakse
Windsori lossi St George'i kabel, kus prints Harry ja Meghan Markle laulatatakse Foto: Andrew Matthews/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kinnitamata andmetel ei pruugi Meghan oma isa ja poolvenda pulma kutsuda ning sel juhul vajab ta prints Williami abi.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Markle’i poolvend Thomas Markle Jr sattus möödunud aastal politsei huviorbiiti, kuna ründa oma elukaaslast ja ähvardas ta maha lasta.

Thomas Markle junior
Thomas Markle junior Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Kuna tal oli selline intsident, siis ei soovi Meghan teda oma pulmas näha. Samuti peab ta poolvenda latataraks, kes on valmis nende peresaladusi meediale müüma,» lausus Briti kuningliku pere allikas.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Kuigi Meghan Markle’i isa Thomas Markle Sr elab jõuka pensionäri elu ja ei ole millegi kuritegelikuga hakkama saanud, ei pruugi ka tema pulmakutset saada.

«Meghan muretseb, et isa võib tunda ta pulma end ebamugavalt. Pärast kihlust ütles prints Harry, et Meghan saab endale tõelise perekonna ja see ärritas tema isa, kelle sõnul on Meghanil alati olnud perekond ning Harryga abiellumine ei anna talle esmakordselt perekonda,» jätkas allikas.

Meghan Markle ja ta isa Thomas Markle
Meghan Markle ja ta isa Thomas Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Väidetavalt soovib Meghan Markle, et ema Doria Radlan ta altari ette viiks, kuid kuninglik etikett näeb ette, et naise viib altari ette meessoost sugulane või äärmuslikul juhul sõber ning seega võib selleks olla prints William.

Meghan Markle ja ta ema Doria Radlan
Meghan Markle ja ta ema Doria Radlan Foto: GEOFF ROBINS/AFP/Scanpix

Meghan Markle’i poolõde Samantha Markle arvab, et Meghan peaks isa ikka pulma kutsuma, sest traditsiooni kohaselt on isa see, kes pulmas kõne peab.

Briti kuningakoda ei ole kommenteerinud, keda kutsutakse prints Harry ja Meghan Markle’i pulma ja keda mitte.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles