Elina Nechayeva kallim, kahe lapse isa David Pärnamets muretseb oma kogukonna ja noorte pärast (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Pärnamets
David Pärnamets Foto: Facebook /Tuleviku Viimsi

Kui Elina Nechayeva võitis Eesti Laulu finaali, oli tema kallim David laulja kõrval ja talle igati toeks. 41aastane kahe poja isa David Pärnamets on aktiivne Viimsi kogukonna liige ning kuulus ka kohalikku valimisliitu. Teda huvitab suure äri kõrval ka Eesti noorte käekäik. 

«Tuleviku Viimsi» Facebooki lehel on üllatavalt palju infot Elina Nechayeva kallima kohta. Oma valimiste-eelses tutvustuses märgib ärimees David Pärnamärts: «Olen 40-aastane ja mul on kaks poega. Kõrghariduse omandasin Euroülikoolis. Ettevõtluses olen tegutsenud enam kui 17 aastat ja enamuse sellest ajast toiduainete valdkonnas.» «Olen aus ja otsekohene, ei salli laiskust ja olelemist, » täpsustab ettevõtja enda foto all. 

David Pärnametsale lähevad korda just noored, keda ta aitab töö leidmisel. «Püüan ka oma ettevõtetes anda noortele võimalust end tõestada. Kohvikuteäris, kus olen üle 4 aasta olnud, oleme teadlikult võtnud tööle noori, kes tahavad väärt kogemusi omandada,» lubab ettevõtja.  

Näib, et Elina kallim on tõeline metseen. «Olen aidanud noori kunstnikke ja näitlejaid, toetanud näiteks esimest Hollywoodi õppima pääsenud eestlast Artur Rehit ja ostnud noorelt kunstnikult Liis Kogerilt töid, toetamaks tema arengut,» kirjutab David. 

David Pärnamets on tegelenud ka heategevusega: «Olen ka Viimsi Rotary Klubi asutajaliige, mis tähendab, et mulle läheb korda nii ettevõtlikkus, haridus, enesearendus, heategevus kui ka ühiskonna heaolu. Heategevuses löön kaasa ka eraisikuna, sest mulle meeldib abivajavaid inimesi aidata, neid vajadusel suunata. Lisaks olen olnud TTÜ-s mentor ühe teadusprojekti juures, millest sündis lõhnapank»

Elina Nechayeva ja tema kallim Daivid Eesti laul 2018 finaalis.
Elina Nechayeva ja tema kallim Daivid Eesti laul 2018 finaalis. Foto: Sander Ilvest
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles