Oscari võitja Jennifer Lawrence on taas vaba ja vallaline

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence.
Jennifer Lawrence. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Oscari võitja ja mitme teise suure auhinna laurieaat Jennifer Lawrence on taas vaba ning vallaline. Kuigi tema töögraafik on väga tihe, siis tahab ta endale väga uut peikat, kellega koos aega veeta.

Jennifer Lawrence läks hiljuti lahku enda poiss-/mees-sõbrast USA filmitegijast Darren Aronofskyst, kes oli naisest 23 aastat vanem.

Aga filminäitlejaga kohtamaskäimise teeb väga keeruliseks asjaolu, et naisel on kombeks avalikult välja öelda, missugused mehed talle meeldivad. See viib tavaliselt selleni, et mehed, kelle vastu ta huvi tunneb, ei tunne tema vastu sama, või on juba suhtes kellegi teisega.

Jennifer Lawrence.
Jennifer Lawrence. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

Naise armastus alkoholi, eriti valge veini, vastu ei ole samuti kellelegi uudis. Lawrence on korduvalt käinud erinevates jutusaadetes, kas juba purjus peaga või on seal jooma hakanud. Lawrence käis 26. veebruaril Stephen Colberti jutusaates promomas enda viimast filmi «Red Sparrow» ja ei võtnud kaua aega, mil näitlejanna koos saatejuhiga rummi jooma hakkas.

Aga Jennifer Lawrence on veel noor (saab augustis 28) ja küll ka armastus temani jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles