Punklegend Marky Ramone esineb bändiga Eestis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marky Ramone.
Marky Ramone. Foto: promo

Pikaaegne ansambli Ramones liige Marky Ramones esineb tänavu 4. augustil koos oma bändiga Tallinna klubis Rock Café.

Punkmaailma üks legende Marky Ramone on üks väheseid Eestit väisavaid staare, kes on jäädvustatud Rock and Roll Hall of Fame’ile, edastas kontserdi promootor Gunnar Viese.

Ramone on peamiselt tuntud oma 15aastase trummarikarjääri tõttu ansamblis Ramones. Tegu on bändi tuntuima trummari ja ainsa elusoleva liikmega, kes tänapäeval täie rauaga muusikat edasi teeb.

Oma 40aastase lavakarjääri jooksul on ta mänginud paljudes gruppides Dust, Wayne County and the Backstreet Boys, Richard Hell & The Voidoids, the Misfits ja loomulikult Ramones.

Juba seitsmekümnendatel Ramonesi lugude tempot üles kruvima hakanud Ramone on pungi- ja rokimaailma kiiremaid ja legendaarsemaid trummareid. “Arvate, et suudate mängida nagu mina, et see on lihtne? Mitte üle kahe minuti,” on Marky öelnud.

Tallinna jõudev Marky Ramone’i “Blitzkrieg” koondab endasse väga kogenud punkmuusikud, teiste hulgas astub lavale vokalist Michale Graves (The Misfits, Graves, Gotham Road).

Tänavu 7. märtsil avaldas bänd singli “If and when”, mida on võimalik soetada vaid digitaalselt iTunes keskkonna kaudu.

Marky Ramone on punkmaailma üks olulisemaid nimesid. Tänavu pälvis ta Grammy auhinna elutöö panuse eest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles