Ateistid lubavad «pärast maailmalõppu» loomad oma hoole alla võtta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ateistid lubavad «pärast maailmalõppu» loomad oma hoole alla võtta
Ateistid lubavad «pärast maailmalõppu» loomad oma hoole alla võtta Foto: SCANPIX

Ettevõtlikud USA ateistid lubavad, et «pärast maailmalõppu» hakkavad nad usklike poolt maha jäetud loomade eest hoolitsema.

USA äärmuskristlased on veendunud, et homme, 21. mail käivituvad looduskatastroofid toovad maailmalõpu, kirjutab orange.co.uk.

Usklikud on kindlad, et Jeesus tuleb maale kohut mõistma. Nemad pääsevad paradiisi, kuid ülejäänud jäävad Maale veel viieks kuuks kannatama. Maa plahvatavat selle aasta oktoobris.

Samas on mitmed usklikud tundnud muret, et kui nemad lähevad paradiisi, mis saab nende lemmikloomadest.

Firma Eternal Earth-Bound Pets lubab usklikele, et vabastavad nad murest loomade pärast.

«Olete pühendanud oma elu Jeesusele. Te saate päästetud. Kuid mis saab maailma lõpus teie lemmikloomadest? Meie oleme selles probleemis teile lahenduseks,» seisab firma leheküljel.

Firma esindaja kinnitusel on neil juba 259 klienti, kes on oma esimese looma hooldamise eest maksnud 135 dollarit ning iga järgneva eest 20 dollarit.

Kõik «loomapäästjad» on ateistid. See tähendab seda, et nemad paradiisi ei pääse ning saavad loomad oma hoole alla võtta, kui kristlased on Maalt lahkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles