Poplaulja Karl Killing soovib USA-sse laulmist õppima minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MyHits Live: Karl - Kristjan Kingi ja Karl Killing
MyHits Live: Karl - Kristjan Kingi ja Karl Killing Foto: Madis Sinivee

Lauluvõistluselt «Eesti laul» ja poistebändist Beyond Beyond tuntud Karl Killing on asunud raha koguma, et suveks USA-sse laulmist õppima minna. Noormees loodab raha kokku saada saidil gofundme.com annetusi kogudes.

Poplaulja Karl Killing vajab raha, et USA-sse a capella stiilist laulmist õppima minna. «Mu nimi on Karl Killing. Ma olen 16-aastane ja ma olen pärit tillukesest riigist Euroopas, mille nimi on Eesti,» kirjutab Karl enda kohta. Noormees kirjutab, et muusika on tema suurim kirg ning et on varemgi USA-s käinud. 

«Ma olen õppinud klassikalist klaverit ja esinenud koos kooridega alates seitsme aastaseks saamisest. Armastuse a capella vastu avastason tänu oma õele, kes osales USA-s a capella  laagris nii 2014. ja 2015. aastal,» kirjutab laulja. Karl mainib veel, et tema lemmik muusika žanr on elektrooniline tantsumuusika.

Kui soovid Karli unistusele kaasa aidata, saad talle USA-sse õppimaminekuks raha annetada SIIN

Ansambel Beyond Beyond raadio MyHits stuudios
Ansambel Beyond Beyond raadio MyHits stuudios Foto: MyHits
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles