Kes on Vladimir Putini seksikaim rivaal Ksenia Sobtšak?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõsielusarjast võrsunud imekaunis Ksenia Sobtšak on viimasel ajal eelistanud meelelahutussaadetele poliitilisi debatte. Populaarne poliitik Ksenia Sobtšak on Vladimir Putini tõsine konkurent tänastel presidendivalimistel Venemaal.

Ksenia Sobtšaki isa oli Anatoli Sobtšak, Putini sõber ja Peterburi linnapea 1990. aastatel. Võluv Ksenia sai tuntuks vene tõsielusarja, Big Brotheri formaadil põhineva «Dom2» saatejuhina TNT telekanalil. 

Vladimir Putin, Ljudmila Narusova, Anatoli Sobtšak ja Ksenia Sobtšak Peterburis
Vladimir Putin, Ljudmila Narusova, Anatoli Sobtšak ja Ksenia Sobtšak Peterburis Foto: /AP

Ksenia oli aastatel 2012–2014 naisteajakirja SNC ja on 2014. aastast moeajakirja L’Officiel peatoimetaja. Kaunitar on mänginud filmides, esinenud videoklippides ja kirjutanud mitu raamatut, käsitledes erinevaid teemasid, muuhulgas moealast stilistikat, kosmeetikat või abiellumise motiive. Aastal 2010 ilmus tema intervjuude raamat «Filosoofia buduaaris».

Ksenia Sobtšak mängis episoodilises rollis vene ülipopulaarses sketšisarjas «Нaша Russia». Cameo-rollis ilmus Sobtšak välja sarja 3. hooaja osades, kus ta mängis iseennast – prominentset ja jõukat avaliku elu tegelast. 

Kseniya Sobchak ja Uliana Sergianko
Kseniya Sobchak ja Uliana Sergianko Foto: Scanpix

18. oktoobril 2017 teatas Sobtšak oma kavatsusest kandideerida 2018. aasta Venemaa presidendivalimistel Venemaa Föderatsiooni presidendiks. Täna selgub, kas Kseniast saab Venemaa uus president. 

Ksenia Sobtšak abiellus 2013. aastal näitleja Maksim Vitorganiga. Nende peres kasvab poeg Platon.

 Ksenia Sobtšak Moskvas 2007. aastal
 Ksenia Sobtšak Moskvas 2007. aastal Foto: Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles