NIMEDE TOP 10: omapärane või veider? Vaata, milliseid nimesid on Eesti staarid andnud oma võsukestele (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On üsna tavaline, et välismaa staarid annavad oma lastele pööraseid nimesid - näiteks Kim Kardashiani noorim tütar sai nimeks Chicago West! Ometigi ei jää omanäoliste laste nimedega alla enam ka Maarjamaa kohalikud kuulsused. Vaata järele, milliseid pisut pööraseid nimesid on Eesti staarid oma võsukestele andnud!

1. Detsembris kinnitas Erika Salumäe, et tema tütar Sirli, uue nimega Shanti Grand Uustalu, ootab oma teist last. Shanti ja tema abikaasa Gowri perre sünnib poeg, kelle nimeks saab Geanu. Grandide peres on juba kasvamas Neytiri Grand Uustalu.

2. Raadiohääle Alari Kivisaare peres kasvab mitu omanäolise nimega last. Raadiohääle poeg kannab nime Adrian Hanley ning 2009. aastal sündinud tütar sai imeks Lakendra Amerii. «Nimi on ilus ja kõlab kenasti,» ütles Kivisaar toona ajakirjale Nädal. «Samas ka originaalne ja mitte ülemäära keerukas. Neid Jürisid-Marisid on juba tuhandeid,» arvas mees.

3. Endine peaminister ja Riigikogu liige Taavi Rõivas ja tema abikaasa Luisa Rõivas panid oma 2009. aastal sündinud esiklapsele nimeks Miina Rihanna. Luisa on intervjuudes öelnud, et nime inspiratsiooniks olid helilooja Miina Härma ja popstaar Rihanna.

4. 2017. aasta mais emaks saanud moelooja Liisi Eesmaa ja tema elukaaslane Madis Ligema panid lapsele iidset väge täis nime - Kuu! «Ma nägin seda nime unes juba enne seda, kui ma isegi veel rase polnud, rääkis Liisi ajakirjas Kroonika.

5. Endine miss Kristiina Heinmets-Aigro eelistab samuti nimesid, mida igapäevaselt Eestis ei kuule: tema poegade nimed on Airon Kindlus ja Charlton Leonhard ja tütreke sai nimeks Alexandra Amelie.

6. 2011. aastal lapsevanemateks saanud skandaalne filmitegija Ken Saan ja tema toonane elukaaslane Arlin Puustist panid oma lapsele nimeks Lumi Lulu. Ken sõnas toona: «Ta on talvelaps ja Lumi sobib suurepäraselt ning Lulu nimes on veidike aasiapärast eksootikat.»

7. 2016. aastal sündis muusik Stig Rästa ja tema elukaaslase Karina perre tütar, kelle nimeks sai Lumi. 

8. Lenna Kuurmaa ja tema endise elukaaslase Robert Vaigla tütrekese nimeks on Ami. Lenna selgitas toona ajakirjas Anne&Stiil, et tütre nime leidsid nad juhuslikult nimekalendrist.

9. 2014. aastal lapsevanemateks saanud disainer ja stilist Karolin Kuusik ning tema muusikust elukaaslane Kostja Tsõbulevski panid oma pojale nimeks Lev Luukas.

10. Ithaka-Maria sai 2014. aastal teist korda emaks ning pani lapse nimeks Mira Theresa. Nimevalikut põhjendas lauljanna toona Kroonikale: «See haakub kenasti nii minu enda kui ka Agathe Vega nimega.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles