Peagi saab maailma esimesele topless kruiisile minna (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unnamed cruise ship on blue sea aerial view
Unnamed cruise ship on blue sea aerial view Foto: Dalibor Brlek/PantherMedia / Dalibor Brlek

Täiskasvanutele mõeldud kruiisilaev tegi teatavaks oma esimese reisi. 

Mehhiko kuurortlinnas Cancunis asub täiskasvanutele mõeldud topless kuurort nimega Temptation Cancun Resort, mis viib oma vabatahtliku riietusega kuurordi kontseptsiooni nüüd ka esmakordselt merele, vahendas news.com.au.

Vallatu kruiis kestab viis päeva ning väljub esmakordselt 2020. aasta veebruaris Tampa linnast Floridas. Kruiisilaev peatub Mehhikos ja Kaimanisaartel. 

Kruiisilaevale on lubatud vaid üle 21-aastased täiskasvanud ning reisist on oodata palju vabameelseid pidusid, teemaõhtuid, kontserte ja elavaid basseinipidusid. 

Reisi ajal ei saa aga särgita olla aga igal pool, mis on häbelikumatele inimestele ka arvatavasti kergenduseks. Poolpaljalt võib laeva peal ringi lasta kõigis basseinides ja nende ümbruses, välidekkidel ja topless üritustel. Kuid restoranides ja ka igal pool mujal peaks riided seljas hoidma.

Kuurordi ja ka tulevase kruiisi tegevjuhi Rodrigo de la Pena sõnul on Temptation olnud Cancuni number üks täiskasvanutele meelelahutust pakkunud kuurort. 

«See on saanud kindlaks külastussihtkohaks energilistele reisijatele, kes otsivad muretut õhkkonda ja kvaliteetset teenust,» sõnas de la Pena ning lisas, et nende topless kruiis luuakse samuti lootuses vaid täiskasvanutele mõeldud turismi edasi arendada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles