Kuum! Grete Kleini ekspeika annab soovitusi, kuidas kevadväsimusega võidelda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Rikberg
Rauno Rikberg Foto: Erakogu

Personaaltreener Rauno Rikbergi sõnul tuleb võitluses kevadväsimusega ohjad haarata inimesel endal, sest palju saab ära teha just õigete elustiilivalikutega. 

Rauno Rikberg, kellel ühine ajalugu nii Grete Kleini kui ka kohaliku sotsiaalmeedia staari Anna-Liisa Virkusega, annab nüüd väärt nõu väsimusega võitlemiseks:

1. Mine õue treenima! Kevade tulekuga muutuvad päevad pikemaks, mis võimaldavad muuta treeningud mitmekesisemaks. 

2. Leia trenn, mis rõõmustab! Inimesed kipuvad aktiivsemalt treenima just talvel ja kevadel, et suveks vormi saada. Pika talvega võib aga treeningrutiin üksluiseks muutuda ning motivatsioon kaduda. 

3. Tee kevadpuhastus külmikus ja köögikappides! Õdusad talveõhtud televiisori ees kipuvad pahatihti mööduma sooja teki sees, kaaslaseks erinevad maiustused ja suupisted. Kevade saabudes tuleb aga külmik ja köögikapid kriitilise pilguga üle vaadata ning kõik keha koormav sealt elimineerida.

4. Vali kevadväsimust peletav menüü! Kuna toit suudab mõjutada meeleolu ja seega ka üldist õnnetunnet, on võitluses kevadväsimusega võtmekohal just mitmekülgne ja tervislik toitumine. Esimese asjana ära otsi lahendust apteekidest erinevate multivitamiinide näol, vaid vaata kriitilise pilguga üle oma toidulaul.

Rauno Rikberg
Rauno Rikberg Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles