Harrison Fordist saab 75-aastasena taas Indiana Jones

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Indiana Jones kadunud laeka jälil». Pildil Harrison Ford
Kaader filmist «Indiana Jones kadunud laeka jälil». Pildil Harrison Ford Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Produtsent ja režissöör Steven Spielberg kinnitas, et uut «Indiana Jonesi» filmi hakatakse tegema 2019. aastal ning seiklejast arheoloogi Indiana Jonesina nähakse taas Harrison Fordi.

Uue filmi võtted algavad 2019. aasta aprillis Ühendkuningriigis, Ford on siis 75-aastane, teatab Daily Mail.

Harrison Ford
Harrison Ford Foto: JUSTIN TALLIS/AFP/Scanpix

71-aastane režissöör Spielberg teatas legendaarse arheoloogi Indiana Jonesi seikluste viiendast, veel pealkirjata filmist möödunud laupäeval, 17. märtsil Londonis toimunud Empire Awards filmiauhindade galal.

Steven Spielberg
Steven Spielberg Foto: KGC-161/GoffPhotos.com/Scanpix

Spielberg sai sellel sündmusel Legend of Our Lifetime auhinna, paljastades samas uue filmi plaani kui ka tänades briti filmitegijaid, kes on olnud varasemate Indiana Jonesi filmidega seotud.

Harrison Ford 1989. aasta filmis «Indiana Jones ja viimane ristiretk»
Harrison Ford 1989. aasta filmis «Indiana Jones ja viimane ristiretk» Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanix

«Panen jälle kokku «Indiana Jonesi» tegijate meeskonna. Vajan taas näitlejaid, võttegruppi ja kõiki teisi, kes kaasa aitavad, et alustada 2019. aasta aprillis võtetega Pinewoodsi stuudiotes,» sõnas tuntud režissöör.

Uus Indiana Jonesi film, mille sisu on seni saladus, peaks vaatajateni jõudma 2020. aastal juulis, kui möödub ligi 40 aastat Indiana Jonesi esimese filmi «Indiana Jones and Raiders of the Lost Ark» (Indiana Jones kadunud laeka jälil) kinolinadele jõudmisest.  

Kaader filmist «Indiana Jones kadunud laeka jälil». Pildil Harrison Hord
Kaader filmist «Indiana Jones kadunud laeka jälil». Pildil Harrison Hord Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Uue linateose produtsendid on Frank Marshall ja Kathleen Kennedy, stsenarist on David Koepp ja muusika loob legendaarne helilooja John Williams.

Harrison Fordiga on juba viienda Indiana Jonesi tegemiseks leping sõlmitud, kuid veel ei ole teada, keda näeb teistes rollides.

Kaader filmist «Indiana Jones kadunud laeka jälil». Pildil Harrison Ford
Kaader filmist «Indiana Jones kadunud laeka jälil». Pildil Harrison Ford Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Varasemad neli filmi on:  1981«Indiana Jones and Raiders of the Lost Ark» (Indiana Jones kadunud laeka jälil), 1984 «Indiana Jones and the Temple of Doom» (Indiana Jones ja hukatuse tempel), 1989 «Indiana Jones and the Last Crusade» (Indiana Jones ja viimane ristiretk) ja 2008 «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» (Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik).

Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones ja hukatuse tempel»
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones ja hukatuse tempel» Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix
Harrison Ford ja Sean Connery filmis «Indiana Jones ja viimane ristiretk»
Harrison Ford ja Sean Connery filmis «Indiana Jones ja viimane ristiretk» Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones ja viimane ristiretk»
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones ja viimane ristiretk» Foto: Rights Managed/Paramount Pictures / Ronald Gran/Scanpix
Filmi «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik» reklaamplakat
Filmi «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik» reklaamplakat Foto: Rights Managed/PARAMOUNT PICTURES / LUCASFILM /Scanpix
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik»
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik» Foto: Rights Managed/PARAMOUNT PICTURES / LUCASFILM/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles