Silver Meikar rahastamisskandaalist: Ansip valetab! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Meikar
Silver Meikar Foto: Toomas Huik

Kultuuriministri nõunik Silver Meikar on nördinud Andrus Ansipis, kes tema sõnul levitab võltsuudiseid. «Ansip kasutab samu desinformatsiooni tööriistu kui Kremli trollid,» kirjutab Meikar oma Facebooki kontol. 

Silver Meikar postitas oma Facebooki kontole pika kirjutise, milles väidab, et rahasdamisskandal on lahendamata ja Ansip valetab. «Tõesti, Reformierakonna varjatud rahastamisskeemis osalemine on aegunud,» nõustub Meikar ametliku käsitlusega. 

Nõunik on mures, mida peaks arvama sellest skandaalist inimesed. Silver Meikar heidab kinda hoopis Kaja Kallasele: «Kas ka prokuratuurile valeütluste andmine on lubatud? Võib-olla seaduse ees, aga kas ka inimeste arvates? Need on küsimused, mida esitatakse peatselt Kaja Kallasele ning millele umbmäärase vastuse andmine jääb varjutama tema muidu puhast mainet.»

«Sisuliselt on küsimus selles, kas täna valetab Ansip või tollal Kristen Michal, Kalev Lillo, Taavi Rõivas jt,» tõdeb Meikar. Ansipi viimane intervjuu on meikari sõnul fake newsi'i ehk võltsuudiste konstrueerimise õpikunäide ja oleks üliõpilastele hea õppematerjal diskursuseanalüüsi läbiviimiseks.

Vaata Silver Meikari arutlust siit: 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles