Vahur Kersna Hannes Võrnole: kui sul on juba skandaalne minevik, ei saa sa sellest kunagi päriselt lahti (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna ja Hannes Võrno
Vahur Kersna ja Hannes Võrno Foto: Elu24.ee fotomontaaž / foto: Kristjan Teedema

Tänases otsesaates "Hannes Võrno 33 minutit" oli külaliseks telelegend Vahur Kersna. Kersna kiitis Võrno julgust teravatel teemadel sõna võtta, aga tõdes, et kui kellelgi on tätoveering otsa ees, siis jääb see märk meedia mällu igaveseks. 

Vahur Kersna arvas, et Hannes Võrno esimene intervjuu pärast üheksat aastat ei olnud just kõige paremini õnnestunud, aga mitte nii halb ka nagu meedias kajastati. 

Kogenud telemehena võttis Vahur Kersna kohati saatejuhtimise üle ja hakkas hoopis Hannes Võrnot küsitlema. 

Kersnat kurvastas kõige rohkem, et Eestis on nii palju rumalust. Legendaarne telemees oli hämmastunud, et Eesti president nii kalli EV100 lavastuse teha lasi. Tema oleks selle raha kulutanud näiteks väärkoheldud laste nõustamiseks.  

Pärast intervjuu lõppu tervitas Võrno oma nõrganärvilisi vaatajaid ning soovitas neil rohud ära võtta või pigem sarja «Padjaklubi» vaadata. Varasemas saates intervjueeris Võrno lapsstaari Väikest Oliveri. 

Kersna loodab, et Võrno saade toob Tallinna Televisioonile uut hingamist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles