Vahva üllatus: festival Augustibluus avaldab raamatu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustibluus avaldab raamatu
Augustibluus avaldab raamatu Foto: Augustibluus

Sel neljapäeval, 22. märtsil peetakse samaaegselt Tallinnas ja Haapsalus festivali Augustibluus 25. hooaja avapeod, mille raames esitletakse festivali ajalugu tutvustavat raamatut «125 hetke».

Raamatusse on kogutud fotod alates 1994. aastast, mil festival alguse sai. Lisaks kirevale fotogaleriile leiab värskest raamatust esinejate, korraldajate ja külastajate mälestusi ning fotosid, mille autorite hulgas ka tuntud profifotograafid Kristjan Lepp ja Sven Tupits. Põhjaliku arhiivitöö võttis ette raamatu koostaja Raul Kalda.

Augustibluus avaldab raamatu
Augustibluus avaldab raamatu Foto: Augustibluus

Augustibluusi programmijuht Raul Ukareda ütleb raamatu eessõnas, et kõik head asjad sünnivad väiksena ja kasvavad kaua – kohe ja suurelt tulevad ainult õnnetused. «Augustibluus sündis pisikese kohaliku kogukonna-ettevõtmisena ja on jõudu kogunud tasapisi, ennem kvaliteedis kui kvantiteedis. Aastate jooksul on festivali külastanud kümned tuhanded inimesed ja sajad bändid ning on võimalik, et leiate nende kaante vahelt oma lemmikuid või suisa iseennast,» lisas Ukareda.

Juubelihõngulise festivali avapeod toimuvad sel neljapäeval, 22. märtsil algusega kell 21 Tallinna klubis Chicago ning kell 19 Haapsalus, restoranis Flamm.

Kohapeal on müügil soodushinnaga festivali passid ja esmakordselt ka värskelt ilmunud raamatud. Tehakse teatavaks seekordsed esinejad ja avatakse festivali värske koduleht. Tallinna avapeol astub lavale Raul Ukareda Band koos Teele Viiraga ning Haapsalus Rene Paul. Mõlemad üritused on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles