Põhja Korea: «Krista Lensin on kõige kõvem räpimutt!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin
Krista Lensin Foto: Raul Mee
  • Areenile astub uus treener - Põhja Korea.
  • «5miinuse» räppar annab hinnangu senistele osalejatele ja treeneritele.

Sel pühapäeval kell 20:35 kisub asi «Legendide lahindus» rajumaks kui iial enne. Treenerirolli astub karmi otsekohesuse ja jultunud tekstiga kuulsaks saanud räpipundist «5miinust» tuntud Põhja Korea.

Miks Chalice kinga saab? Kas ta ei saanud hakkama? Oh ei! Asjad pole kaugeltki nii. Jarek Kasar lammutas võimsalt kuid suundub vahepael võitlema teistele loomingulistele rinnetele. Genka jääb. Tema hea suuvärk ja teravad tähelepanekud samuti.

«Teistele treenerite aadressil mul kriitikat absoluutselt ei ole! Hästi panevad ja huumori poolest on kõik suurepärane olnud,» kuulutab Põhja Korea armulikult. «Sul peab olema hea point ja tuleb leida selged sõnad, et see ka kohale jõuaks. Laval on megalt energiat ja palju spontaansust.»

Kes on kõige säravamate kujudena senistest saadetest silma jäänud?

See lahing oli ikka võimsalt äge! Kus alles lajatas - tehke järele!

«Anu Saagimi ja Krista Lensini battle oli ikka võimsalt äge! Kui Krista ikka keeras ringi ja hakkas madistama, pani sellise jõuga ja täpselt rütmi, point jõudis kohale, siis oligi asi otsustatud. Väga äge! Saagimit oli ka hea vaadata, aga ta tegi rohkem teatrit seal. Aga kus Krista alles lajatas – tehke järele!»

Krista Lensin
Krista Lensin Foto: Raul Mee

«Inga Lunge ja Rauno Märksi lahing oli alguses veidike purdune ja igav, kuid lõpuks võttis Lunge ennast kätte ja otsustas viimase salmiga asja ära teha. Ja tegigi! Pani oma sõnadele sellise pauperit alla,´et oli see vast üllatus!»

"Legenide lahing"
"Legenide lahing" Foto: Raul Mee

«Vahel aga on kift just see, kui võidab hoopis mingi ootamatu sõuvärk. Mart Müürisepal oli kõigis raundidese parem flow, tulistas sõnu paremini, oli konkreetselt üle. Aga näe –vahel piisab sellest, kui oled kõva sõumees! Meisterjaan hakkas seal oma kehatõmblust tegema ja saigi rahva kõvemini karjuma.»

"Legendide lahing" Meisterjaani ekstaatiline tants tõi kaasa kõvema kisa.
"Legendide lahing" Meisterjaani ekstaatiline tants tõi kaasa kõvema kisa. Foto: Raul Mee

Kuidas läheb aga lahingus neil, kes saavad endale treeneriks Põhja Korea? Kas madin tuleb sama tuline nagu «5miinuse» laulusõnad? Vaata pühapäeval, Kanal2, kell: 20.35.

5miinust laval
5miinust laval Foto: Sotsiaalmeedia
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles