KUUM TOP 7: eesti staarid, kes välgutavad julgelt oma paljast tagumikku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Leetma.
Liisa Leetma. Foto: Instagram

Eestis on nii mõnigi julgem staar, kes oma kehakumerusi avalikkuse eest ei varja. Miks peakski? Kui on ikka, mida näidata, siis miks mitte seda ka teha! 

Liis Lass - Seltskonnatäht Liis Lass, kes juba mõnda aega Eestist eemal resideerub, jagab sotsiaalmeedia vahendusel tihti parajalt paljastavaid pilte. Võimalik, et soe kliima, kus Liis asub, lausa soosib seda. 

 

Dubai evenings.. #jumeirah #jumeirahalnaseem #dubai #uaetrip #tourdearabia

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Jüri Pootsmann - Jüri on tagumiku paljaks võtmise trikki teinud lausa mitu korda. Kui esimene kord sai terve Euroopa laulja tagumikku imetleda Eurovisioonil Eesti postkaardi videos, siis teisel korral sai iga eestlane omale palja tagumikuga pildi lausa koju seina peale panna, sest Jüri paljastas kannikad taas ajakirja Anne & Stiil veergudel.

Erna Husko - Eestis elav Soome fitnessmodell Erna Husko on eelkõige tuntud oma võimsa tagumiku poolest. Ka ta ise peab seda enda kõige parimaks omaduseks, mistõttu pole ka imestada, et naine seda uhkusega demostreerib!

Helen Adamson - Lauljanna ja telesaatejuht Helen on samuti üks neist, kes end oma kehas mugavalt tunneb. Seda tõestab ka naise üks viimaseid postitusi, kus naine väga nappides rõivastas poseeris. 

Martin Saar - Kunstnik, kes viibides Hollywoodis, paljastas lahtise katusega uhkes autos seistes oma tagumiku. Pildi allkirjaks märkis mees toona: «Hello». Hilisemalt on mees  selgitanud, et soovib, et tema elu oleks rohkem «fun».

Martin Saar
Martin Saar Foto: facebook

Paljas Porgand - Fitnessi kaunitar ja elustiiliblogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand jagab oma sotsiaalmeedia vahendusel tihti pilte oma kehakumerustest. Naine on nende kallal ka rasket vaeva näinud, seega miks mitte? Lõppude lõpuks on tema nimi ju Paljas Porgand! 

Liisa Leetma - Blogija Liisa paljastas oma kehakumerused reisil olles ja olgem ausad, see pilt on lausa artistlik. Uhke värk!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles