Kristjan Jõekalda telekarjääri hirmsaima hetke korraldas Tõnis Mägi: pistke oma saade, kuhu tahate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Jõekalda, foto: Erlend Štaub.
Tõnis Mägi, foto: Madis Sinivee.
Kristjan Jõekalda, foto: Erlend Štaub. Tõnis Mägi, foto: Madis Sinivee. Foto: Elu24 kollaaž

«Nädalalõpp Kanal 2ga» jõuab sel reedel tähtsa numbrini - eetrisse läheb 100. saade! Sel puhul meenutab telesaatejuht Kristjan Jõekalda, milline on olnud tema telekarjääri kõige hirmsam hetk ning paljastab ka, kes selle taga on. 

 «Nädalalõpp Kanal 2ga» esimene saade oli eetris 14. märtsil 2014. aastal ning saate esimesed külalised olid Ott Sepp, Urmas Paet, Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar ning Mart Sander. Sel reedel eetrisse jõudva 100. saate külalised on Anu Saagim, Rolf Roosalu, Tuuli Roosma ning Kirsipuu ja Kasesalu. 

Elu24 võttis armastatud telemehega ühendust ja uuris, milline seik on seni olnud tema telekarjääri kõige hirmuäratavam.

Jõekaldale meenub koheselt seik laulumehe Tõnis Mägiga. «Mäletan, et ühe saate ajal tuli toimetaja minu juurde ja andis teada, et saatekülaline Tõnis Mägi on juba kohal. Läksin siis sinna, kohtusin esimest korda ikkagi tähtsa inimesega, ise püüdes välja mõelda, et kuidas ma nüüd seletan, et ta peab tund aega lihtsalt ootama. Asi oli nimelt selles, et meil oli kokkulepe hilisema suhtes,» meenutab Jõekalda kohmetut kohtumist suure staariga. 

«Põhimõtteliselt ütles muusik seepeale, et pistke oma saade, kuhu te tahate, aga mina seda asja kaasa ei tee ja lähen minema," kirjeldab Jõekalda seda, kuidas Tõnis Mägi pahaseks sai ning kuidas planeeritud võttepäev ühe hetkega drastiliselt muutumas oli. 

Just hetkel, kui tundus, nagu enam hullemaks minna ei saa, ütles Tõnis Mägi nägu naeru täis: «Ma hakkasin varakult sõitma, et rahulikult kohale jõuda. Jõudsin varem, küll ma ootan!» 

Jõekalda lisas, et tegelikult tegi Tõnis Mägi selle vimkaga siiski iseenda üle nalja, sest «suurt härrat tuleb ju poputada», ent tegelikult on tegu ikkagi täiesti tavalise inimesega, kes on täpselt nagu meiegi. 

Tõnis Mägi ja saatejuhid.
Tõnis Mägi ja saatejuhid. Foto: Ardo Kaljuvee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles