Bravuuritar Anu Saagimit tabas eetris üllatus: oi, mis toredad spermatosoidid (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Tairo Lutter / Postimees

«Nädalalõpp Kanal 2-ga» 100. saade jõudis täna Kanal 2 ekraanile ning juubelisaate avakülaliseks oli bravuuritar Anu Saagim. 

Saatejuhid Margna ja Jõekalda võtsid bravuuritari vastu kaitsekostüümides. «Viitsütikuga pomm oled sa,» sõnas saatejuht Teet Margna Saagimile.

«Ma oskan avada ka niimoodi šampanjat, et mitte midagi ei juhtu,» üritas Saagim mehi rahustada, ent hetk hiljem tasusid meeste kaitsekostüümid end ära. Nimelt jäid saatejuhid äkilise loomuga bravuuritari šampanjasaju alla. 

«Pidutsemine on minu töö, nagu te teate,» sõnas 50aastane Saagim. «Ma teen seda, mida ma kõige paremini oskan ehk siis ma käin peost pittu ja vaatan inimesi.»

Naise sõnul tahtis ta alati saada kuulsaks diivaks või staariks. «Tegelikult ma ju olengi selleks saanud, oskamata mitte midagi. Kuidas see võimalik on?» naljatleb Anu, mis peale Margna teda lohutas: «Sinus on karismat.»

Ometigi muutus lõbus meeleolu üsna ruttu kurvameelseks, kui bravuuritar tunnistas, et on samuti olnud ahistamise ohver. «Mind on ahistatud küll, kui ma olin noor. Ma olin tõesti imeliselt ilus inimene ja ma saan täiesti aru küll, et nad tahtsid mind näppida ja käppida. Ma saan sellest täiesti aru, aga ma olen selle neile andeks andnud. Ma olen osanud need halvad asjad enda elust väljutada ja kustutada.»

Intervjuu 100. juubelisaate avakülalisega lõppes siiski positiivse noodiga ning mehed soovisid naisele vaid parimat. «Saan aru, et sa ei tee tööd üldse raha pärast,» sõnas Margna, mille peale bravuuritar vaid vaikselt muigas. «Jäägu see sinna,» lõpetas Jõekalda lustakalt teema. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles