Mart Normet avaldas, milline on «Eesti laulu» finaalsaate eelarve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EFTA 2018 galal parima meelelahutussaate auhinnaga pärjatud Mart Normet leiab, et kuigi konkurents auhinnale oli tihe, siis puudutab «Eesti laulu» saade kultuuri ja muusika ökosüsteemi.

«See on siis «Verona» auhind praegu. «La forza» oma ma loodan, et tuleb ka,» rääkis Mart Normet Elu24le antud videointervjuus.

«Eesti Laulu» edukusest räägib ka asjaolu, et see on rohkem kui telesaade. «See on nähtus laiemas mõttes rohkem kui telesaade. Ja väga uhke on olnud seda oma meeskonnaga teha.»

Normeti sõnul räägib nende saate edu kasuks ka asjaolu, et nad teevad rasket tööd madala eelarvega. «Me teeme enda saateid kümme korda odavamalt kui teiste riikide kanalid. Olgu need siis Rootsi, Saksamaa, Belgia või mis iganes.»

«Eesti Laulu» finaali eelarve on 200 000 eurot, mis Normeti sõnul tänu televaatajatele teenitakse tagasi. Mart Normet on enda tööga rahul ja kahjurõõmu lahkumise pärast ei tunne.

Vaata lähemalt videointervjuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles