Parim filminäitleja Tõnu Kark: kui saaksin anda auhinna kellele tahes, annaksin selle iseendale (2)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EFTA 2018 gala parima meesnäitleja filmis auhinna võitnud Tõnu Kark ei arvanud, et tema roll võinuks auhinna tuua. Näitleja arvas, et esines paremini sarjas «Kuum jälg».

Tõnu Kark ei taha täpselt öelda, millest tal «Rohelised kassid» filmirollis vajaka jäi, aga sõnas, et tema tegelane jäi valgustamata.

Näitleja Tõnu Kargi kogemus näitlejana on tema sõnul juba piisavalt pikaajaline, et olla iseenda parim kriitik. «Ma saan aru, mis ma valesti teen ja millest puudus on. Kogemus on juba selline - kui oled teinud 65 filmi, enamus neist suured rollid, siis oskad hinnata juba, mis on õige ja mis vale,» rääkis tunnustatud näitleja.

Näitlejana peab Kark enda kõige suuremaks plussiks tahtmist ja soovi filmi teha. «Kindla peale kui on hea osa, kindla peale kui on hea režissöör. Väga tahan hästi teha. Mitte viilida, mitte niisama raha teenida. Ma tahan teha nii hästi kui võimalik, paremini kui kõik teised. Ühesõnaga, ma olen nihukene võiduhimustaja sell, et mulle meeldib teha asju nii hästi kui võimalik,» põhjendas ta.

Kui Tõnu Kargil avaneks võimalus anda auhind kellele tahes, annaks ta auhinna iseendale. «Ma olen ülbe, annaks selle Tõnu Kargile hamburgerite eest (sarja «Kuum jälg» episood «Kärbikud ja hamburgerid» - rolliga kandideeris Kark ka parima seriaalinäitleja auhinnale) eest. Ma tunne, et ma ületasin ennast,» põhjendas ta läbi huumorivõtme.

Vaata lähemalt videointervjuust!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles