Galerii: vaata, kes on olid EFTA 2018 kõige stiilsemad külalised (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noort disainer Tim Bluz valis välja Eesti filmi- ja teleauhindade 2018 gala kõige stiilsemad külalised ning andis juurde ka kommentaari, miks ta just sellise valiku langetas.

«Võrreldes presidendi vastuvõtuga toovad üritused nagu EMA või EFTA tavaliselt palju värvikamat seltskonda. See on muidugi seotud erinevate formaatidega; auhinnatseremooniad pakuvad rohkem ruumi eksperimenteerimiseks ja kuna ootused pole nii suured nagu näiteks presidendiballil, siis pinget on tunduvalt vähem ja paljud üritavad moega katsetada ning midagi julgemat välja mõelda,» sõnab noor stilist Tim Bluz.

«Kahjuks ei tähenda see seda, et kõik nägid stiilsed välja. Nagu see tavaliselt ikka käib: mõned ei kanna välja, teised riietuvad nagu kodus pole peeglit. Iga kolmas etteaste oli totaalne disaster!» ahastab Bluz.

«Tundub, et isegi möödunud Tallinn Fashion Week ei soodustanud inimeste maitse arengut. Igal juhul aga on tore, et nii mõnedki on suutnud oma välimuse üksikasjalikult läbi mõelda. Ahjusoojad komplektid Beatrice'i SS18 kollektsioonist on väga suured lemmikud, sest tema erilise käekirjaga dramaatilised kleidid sobivad suurepäraselt punasele vaibale astumiseks,» sõnab mees.

«Suur aplaus Mai Pallingule ja Ingrid Tõnistele, kes suudavad igal üritusel väärikad ja ülistiilsed välja näha. Fantastiline töö ning laitmatu maitse!» toob Tim välja oma kaks lemmikut.

«Ei väsi kordamast ja meelde tuletamast, et kallid inimesed, kui te ei oska loomingulist outfiti kokku panna siis pole vajagi (isegi siis, kui väga tahaks), valige minimalistlik suund ja ärge unustage, et klassika on alati moes ning see alt ei vea.»

«Lisaks annan veel ühe väikese ja seekord tasuta nipi: särav naeratus ja hea meeleolu on siiski parimad kaunistused. Briljandid ja luksuslikud ehted võivad küll esmapilgul pimestada, ent sellised kaunistused ei suuda teid päriselt säravamaks muuta ega ka minu TOP15-sse pääsu garanteerida.»

Tim Bluz
Tim Bluz Foto: Erakogu
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles