Need säravad noormehed kandideerivad täna superstaarisaate finaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti  otsib superstaari"
"Eesti otsib superstaari" Foto: Kolaaž/ TV3

Need kiftid posid osalevad täna õhtul «Eesti otsib superstaari» poiste stuudiovoorus. Keda neist andekatest poistest sooviksite näha superstaarisaate finaalis?

«Eesti otsib superstaari» kohtunikud Eda-Ines Etti, Koit Toome ja Mihkel Raud on välja valinud 10 poissi, kes pääsesid stuudiovooru ja kust edasipääsu üle finaalidesse otsustab juba televaataja.

Täna õhtul saad hääletada oma lemmiku poolt, sest otse finaali pääseb ainult kolm õnnelikku poissi.

Saa poistega tuttavaks:

Carlos Ukareda (17) Viimsist:

Carlos Ukareda (17) Viimsist
Carlos Ukareda (17) Viimsist Foto: TV3

Klaverit ja kitarri mängiv Vanalinna Hariduskolleegiumi õpilane Carlos tegeleb laulmisega 5 aastat ning on pisut tuntust kogunud ka YouTube'is. Oma eeskujudeks peab ta Daniel Levi Viinalassi, Tanel Padarit, Ivo Linnat, Arvo Pärti, John Mayerit ja Ed Sheeranit. Tagasihoidliku loomuga Carlos peab end sõbralikuks ja lahkeks  inimeseks, kelle suurimaks sooviks on jagada oma loomingut suurema kuulajaskonnaga.

"Soovin saates osaleda, kuna see oleks minu jaoks täiesti uus kogemus, mis tuleks igati mulle kasuks. Tahan panna ennast proovile ning näha, kui kaugele ma saates jõuan."

Georg Linkov (17) Kärdlast:

Georg Linkov (17) Kärdlast
Georg Linkov (17) Kärdlast Foto: TV3

Tallinna Arte Gümnaasiumis õppiva Georgi kokkupuude muusikaga olnud alles põgus ning laulmise avastas ta alles paar aastat tagasi. Nüüd veidi aega WAFis end arendanud noormees imetleb lauljatest enim Urmas Alenderit ja Beyoncét. Georg looidab, et superstaarisaade annab talle võimaluse esineda mujal kui ainult kooliüritustel ja võimaluse oma kuulajaskonda suurendada. Ka tahab ta näidata, et laulupealinn Kärdlal on veel, mida Eesti rahvale pakkuda.

"Ma tahan olla iga päev ümbritsetud muusikaga ja haarata kinni igast võimalusest jagada oma muusikat kuulajatega."

German Pinelis (22) Tallinn:

German Pinelis (22) Tallinn
German Pinelis (22) Tallinn Foto: TV3

Kogu elu laulmisega koorides tegelenud Germani jaoks on sooloartistina esile astumine täiesti värske kogemus. Igapäevaselt juuksurina tegutseval noormehel on võimas hääl, mis on kui loodud suure rahva ees esinemiseks. Tema eeskujudeks on Sam Smith, Liis Lemsalu, EdSheeran, Beyoncé ja Ott Lepland.

"Tahan panna ennast proovile ja saada teada, milleks ma suuteline olen. Samuti saada üle oma lauluhirmust ja näidata oma häält. Pakkuda eesti rahvale midagi uut – usun, et mul on pakkuda Eesti muusikale teistsugust karakterit ja häält."

Jaagup Tuisk (16) Tallinnast:

Jaagup Tuisk (16) Tallinnast
Jaagup Tuisk (16) Tallinnast Foto: TV3

Alates 3. eluaastast muusikaga tegelenud Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilane Jaagup on laulmist õppinud Kaari Sillamaa muusikaliteatris. Laulmisega särava noormehe musikaalsus aga ei piirdu: Jaagup mängib ka klaverit, kitarri, trumme, basskitarri ja ukulelet. Tema eeskujudeks on Eestis Uku Suviste ja Taukar, mujal maailmas Ed Sheeran ja Charlie Puth – viimase lugudest on Jaagup teinud YouTube'i ka ülimenukaid kavereid. Ta on osalenud mitmetes suurtes muusikalides ("Billy Elliot", "Jane Eyre") ning jaganud lava tuntud Eesti artistidega: 2011. aastal laulis ta TV3 saates "Laulupealinn" koos Koit Toomega ning 3 aastat hiljem käis tuuril koos Uku Suviste ja Kristjan Kasearuga.

"Armastan muusikat, esinemist, sest see annab mulle vabaduse ning võimaluse ennast väljendada. Usun, et mul on potentsiaali. Kirjutan ise lugusid, salvestan ja mängin need sisse oma kodustuudios. Juhendan oma muusikavideovõtteid ning monteerin need ka ise. Mängin mitmeid pille, olen töökas ja julge esineja. Naudin muusikat!"

Jüri-Saimon Kuusemets (20) Tartust:

Jüri-Saimon Kuusemets (20) Tartust
Jüri-Saimon Kuusemets (20) Tartust Foto: TV3

4-aastaselt lauluringis muusikuteed alustanud Tartu Ülikooli riigiteaduste tudeng Jüri-Saimonoskab lisaks laulmisele mängida tšellot ja klaverit, käib jõusaalis ning on kogu elu tegelenud jalgpalliga. Mängida oskab ta klaverit ja tšellot. Eeskujude nimekiri on tal pikk: JüriPootsmann, Tommy Cash, Whogaux, Charlie Puth, Michael Buble, Post Malone, Justin Bieber, Martin Garrix, Ed Sheeran, Avicii, The Weeknd, Drake, Kendrick Lamar, DJ Khaled, ChrisBrown ja Conor Maynard.

"Arvan, et lisaks heale lauluhäälele on minu tugevaks tõmbenumbriks lavaline karisma. Ma armastan tähelepanu ja muusikat, seega võin kindlalt väita, et saade sobib mulle kui rusikas silmaauku. Olen lavadel üles kasvanud ning tean, et sinna ka kuulun. Ma ei karda katsetada uusi asju, seega igavaks ma juba kohe kindlasti ei jää. Samuti kavatsen saate jooksul kõikide Eesti neidude südamed vallutada."

Kaarel Orumägi (22) Türilt:

Kaarel Orumägi (22) Türilt
Kaarel Orumägi (22) Türilt Foto: TV3

Oma noore elu jooksul on laulmise kõrval lavastaja ning teatrikunstnikuna tegutsev Kaarel suutnud saavutada väga palju: noormees juhib Türil enda loodud Üle-Eestilist Noorte Muusikaliteatrit, millel täitub peatselt juba 5 tegutsemisaastat. 3-aastasest peale laulmisega erinevates koorides, stuudiotes ja eraõpetajate juures tegelenud Kaarel mängib klaverit ning imetleb Sia, Sam Smithi, Beyoncé talenti.

"Ma unistan suurelt ja teen kõik, et need unistused täituksid. Kui ma midagi üldse teen, siis alati 100% energiaga ja ma ei lõpeta enne kui kõik on perfektne. Olen laulmise ja laulukirjutamisega tegelenud juba väga kaua, aga pole enda jaoks seda ühte ja õiget stiili ning imagot leidnud. Ehk aitab see saade mul jõuda arusaamani, et kuidas edaspidi muusika minu ellu sobib."

Mait Mikussaar (19) Järvamaalt:

Foto: TV3

3-aastasest peale laulnud Mait mängib trumme ja kitarri ning õpib Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis. Vaatamata sellele, et noormehe elu on teda toonud pealinna, peab ta end siiski maainimeseks, kes on väga lähedane oma perega. Tema suurimaks eeskujuks on Michael Buble. Mait tunneb, et musikaalsus on tal veres.

"Ma ei oota oma elult muud, kui olla osa Eesti muusikamaailmast. Tunnen, et suudaksin oma häälega võluda paljusid ja oleksin hea meelega tükike meie muusikute perest. Mul on hääl, mis on suuteline tegema suuri tegusid ja laulda erinevaid muusikastiile. Teiseks olen ma inimesena lavale loodud ja olen väga püüdlik oma unistusi täitma."

Rauno Gutman (16) Turbast:

Rauno Gutman (16) Turbast
Rauno Gutman (16) Turbast Foto: TV3

Kitarri mängiv Rauno kooli ja töö asemel otsustanud pühendada end täielikult laulmisele, tantsimisele ja näitlemisele. Laulmisega on ta tegelenud päris pisikesest peale ning lavakogemustki on tal juba üksjagu. Noormees on asunud oma talenti näitama ka sotsiaalmeedias, avaldades kavereid, ning pürgib sihikindlalt oma unustuse poole. Tema eeskujudeks on Karl-Erik Taukar ja Niall Horan.

"Tutvusringkonnas on peaaegu kõik soovitanud mul staarisaates osaleda, aga samas sooviksin ka ise ennast proovile panna. Vaadata, kas mul on seda annet, et muusikamaailmas läbi lüüa."

Saamuel Pilpak (18) Tallinnast:

Rauno Gutman (16) Turbast
Rauno Gutman (16) Turbast Foto: TV3

Tallinna 32. Keskkoolis õppiv ja WAF-kooli juures tegutsev Saamuel on laulmisega tegelenud kogu oma elu. Pillidest mängib ta cajoni ning natuke ka klaverit ja kitarri. Muusikutest imetleb ta Tom Mischi, Justin Bieberi ja Michael Buble annet. Oma tugevaimaks küljeks peab ta emotsiooni, mida suudab laval olles edasi anda. Staarisaatesse tuli ilma eelneva registreerimiseta – tuli lihtsalt viimasel hetkel eelvooru kohale.

"Sõbrad ja tuttavad käisid peale ja mu 10-aastane õde jubedalt tahab, et ma Elsat laulaksin superstaaris. Lõpuks viimasel hetkel registreerisin end kohapeal ära. Pere toetab mind alati ja nad on mulle kõige tähtsamad."

Uudo Sepp (20) Saaremaalt:

Uudo Sepp (20) Saaremaa
Uudo Sepp (20) Saaremaa Foto: TV3

Igapäevaselt sõbral veistekasvatusel abiks käiv Uudo elab Kuressaares, kus kirjutab käigu pealt laule kõigest, mis ette tuleb, ning käib igal võimalusel esinemas kõigile, kes valmis kuulama. Oma improviseerimisande avastas ta ükskord, kui oli ühe laulu sõnad ära unustanud ning pärast seda sünnib tema looming kohapeal ja otse südamest. Uudo mängib kitarri, trumme ja veidi klaverit, aga ka kannelt ja viiulit.

Oma iidoliteks peab ta Tõnis Mäge, Ed Sheeranit ja Lewis Capaldit ning oma parimateks omadusteks oma võimsust ja südamlikkust.

"Armastan ja teen südamest seda, mida ma teen, ja tean, et mu koht on laval. Olen eluaeg pingutanud selle nimel, et saaksin oma muusikat arendada ja jagada. Mu armastus on muusika ja selle tegemine ja eriti selles elamine."

LAULUD, mida poisid täna esitavad: 

German Pinelis - Calum Scott „Dancing on my own“

Uudo Sepp – Ott Lepland "Kodu" 

Jüri-Saimon Kuusemets - Hozier „Take Me To Church“

Georg Linkov - Tori Kelly „All In My Head“ 

Carlos Ukareda - Calum Scott „You Are The Reason“

Mait Mikussaar - Urmas Alender „Rahu“

Rauno Gutman - Niall Horan „Flicker“ 

Kaarel Orumägi - Lady Gaga „Million Reasons“ 

Jaagup Tuisk - a-ha "Take On Me"

Saamuel Pilpak - Michael Jackson "Human Nature"

HÄÄLETUSNUMBRID, mis avanevad õhtuse saate ajal: 

German Pinelis 900 7301

Jüri Saimon Kuusemets 900 7302

Georg Linkov 900 7303

Jaagup Tuisk 900 7304

Rauno Gutman 900 7305

Mait Mikusaar 900 7306

Saamuel Pilpak 900 7307

Carlos Ukareda 900 7308

Kaarel Orumägi 900 7309

Uudo Sepp 900 7310

Kõnehind on 0.96 eur.

«Eesti otsib superstaari» poiste stuudiovoor on täna kell 19.30 TV3s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles