Tänases saates «Legendide lahing» läheb särinaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendide lahing 3
Legendide lahing 3 Foto: Madis Sinivee

Täna õhtul peavad saates «Legendide lahing» räpivõistluse maha Madis Milling ja Tanel Talve, Kaire Vilgats ja Kadri Koppel ning Marten Kuningas ja Liina Randpere.

Seekord lähevad vastamisi meediast ja meelelahutusest poliitikasse jõudnud riigikogulased Madis Milling ja Tanel Talve. Mõlemad peavad end soosikuks, aga igaks juhuks on Milling käinud vastase ukse taga «kummitamas» ja teda vastamata kõnedega pommitanud. Endine uudisteankur ja «Galileo» saatejuht Talve tunneb end Kanal 2 stuudios aga nagu kala vees.

«Legendide lahing 3»: Madis Milling ja Tanel Talve
«Legendide lahing 3»: Madis Milling ja Tanel Talve Foto: Madis Sinivee

Teine lahingupaar on Kaire Vilgats ja Maiken. Ka neil naistel on teineteisele alati midagi ette heita! Loodetavasti jääb nende sõprus siiski ka pärast saadet püsima.

«Legendide lahing 3»: Maiken
«Legendide lahing 3»: Maiken Foto: Madis Sinivee

Kolmas paar on saatejuht Liina Randpere ja muusik Marten Kuningas. Liina on täiesti kindel, et võidab räpilahingus «väikest Matut». Marten seevastu rüüpab enne lavale astumist mate teed ja on vana rahu ise. Tegemist on siiski mehega, kes viimastel muusikaauhindade jagamisel riisus koore – pani taskusse lausa 3 auhinda. Mis tal karta?

«Legendide lahing» Marten Kuningas ja Liina Randpere
«Legendide lahing» Marten Kuningas ja Liina Randpere Foto: Madis Sinivee

Saade  «Legendide lahing» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20.35

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles