Noorkirjanik Chris Kala: Instagram on kui nutiajastu pornotööstus (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkirjanik Chris Kala esikraamat ei jäänud viimaseks!
Noorkirjanik Chris Kala esikraamat ei jäänud viimaseks! Foto: facebook.com

«Täpselt nagu ütleb eelpool pildi peal olev tsitaat: «Vaatamata sellele, kui imetlusväärne üks naine ka ei oleks, siis erinevad ebakindlused võivad isegi kõige targema ja ilusama naise panna teda endas väga tugevalt kahtlema»,» kirjutab oma blogis Chris Kala. 

Mees on sel korral võtnud ette sotsiaalmeedia platvormi Instagram ning naised, kes julgevad seal oma paljast ihu väga sensuaalsel moel näidata. 

«Sa oled ilus naine! Sul on väga hea figuur! Sa armastad oma keha ja sul on julgus seda teistele näidata - palju õnne! TÕSISELT!!! Palju õnne, et oled suutnud enda füüsilise templi eest hoolt kanda. Sa väärid kiitust, sest tänases kiiresti arenevas ühiskonnas, kus igapäevased erinevad QUICK FIX süstid on kõikide unistus, oled Sa suutnud olla tubli ja järjepidev,» kirjutab Kala. 

«Sa võid kõndida tänaval, saades ilusaid komplimente ning järgivaatavaid pilke meestelt ja võid seejuures olla endiselt enda üle uhke. Kuid need pole põhjused, miks Sa Instagramis poolalasti - nibusid, t**** ja p***** paljastavaid pilte üles laed. Kui sa arvad, et selliste piltide üleslaadimine näitab, kui väga Sa ennast armastad, siis mõtle palun uuesti järele!»

«Nappides, läbipaistvates rinnahoidjates ja persevahestringides piltide üles laadimine ei jäta «Lingerie modelli» muljet, vaid jätab sinust väga räpase, labase ja odava «litsi» (tegemist ülekantud tähendusega) mulje, kelle ainus väärtus on tema keha,» põrutab mees julgelt välja oma ausa arvamuse. 

Lisaks toob mees oma blogis välja ka selle, mida sellised pildid mehe arvates naisterahvast ütlevad. Chris Kala leiab, et sellise käitumismustri taga võib olla alaväärsuskompleks ja tähelepanuvajadus. Lisaks kirjutab mees oma postituses ka sellest, kuidas Instagram on inimesed teinud enesekeskseks ning propageerib päriselu mahajätmist.

Loe Chris Kala täispikka blogipostitust SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles