Presidendi poolvend Raimond Kaljulaid uue kaaslase seltsis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EFTA 2018 kõige stiilsemad külalised
EFTA 2018 kõige stiilsemad külalised Foto: Erlend Štaub

Poliitik ja Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaid (37) näitas EFTA galal oma kaunist kaasat Jane Palmi. 

Paar külastas galat ka eelmisel aastal ning blondi kaunitari võis Raimondi Instagrami- kontol näha juba 2015. aasta juunis. Tol ajal kestis avalikkusele teadaolevalt veel ka Raimondi ja Olga Makina (51) 8 aastat kestnud abielu, mis sai lõpu 2016. aasta septembris. 

Paar pole oma suhet avalikkuse eest kuigi kiivalt varjanud. Mõlemad figureerivad üksteise sotsiaalmeediakontodel ning romantilistest koosviibimistest ei ole juba mõnda aega saladust tehtud. Tundub, et noori sidusid esmalt töö-, siis sõprussuhted ning tänaseks ka sügavamad tunded. 

Jane on sisuturundusagentuuri Kuu ja Tähed tegevjuht. Agentuur, mida enne tunti nime all PRB, mille juhi koha Raimond 2016. aastal Janele loovutas, et asuda tööle Põhja-Tallinna linnaosavalitsuses. 

Jane Instagrami konto mitmel pildil kajastub armastus muusika, kunsti ja moe vastu, seega on Raimondi valik EFTA gala kaaslase osas igati õnnestunud. 

Elu24-le kommenteerib Kaljulaid oma suhet järgmiselt: «Olime Janega EFTA galal teist korda. Ta tõesti armastab kunsti, muusikat ja moodi, aga ka loodust – seega on meil palju ühist :) Muude, isiklikumate küsimuste osas, jään hetkel vastuse võlgu,» jääb poliitik napisõnaliseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles