Skandaalsed Tipp ja Täpp rahamuredes?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Chocolate suurejooneline avamine.Uut klubi olid kaema tulnud ka Tipp ja Täpp
Ööklubi Chocolate suurejooneline avamine.Uut klubi olid kaema tulnud ka Tipp ja Täpp Foto: Tiit Mõtus

Blogija Mari-Leen Albers kirjutas mõni aeg tagasi oma blogis koostööst toidu kullerteenuse Woltiga. Esialgu jagas Mari-Leen, ehk marimell, oma blogis lugejatele sooduskoodi, et odavamalt toitu tellida. Veidi hiljem teatas, et sooduskoodi saab suisa otse elukaaslasele Meelisele öelda, kes kulleriametit pidama on hakanud. 

Blogis jagab naine armsaid pilte Meelise lisatud sõnumitest paberkottidel, milles toit kohale toimetati. Seda kahjuks postitusest ei selgu, kas Mari-Leen kutsus elukaaslase toidukulleriks läbi äpi või pakub ta teenust haltuura korras. 

Nii mõnigi toidutellija on imestanud, et endine staarfotograaf ja seltskonnategelane Meelis Tomson neid kullerina toidukotiga ukse taga tervitab. 

Naistepäeval võisid õnnelikumad meest ka lillekulleri ametis näha. See päev pakkus talle hulganisti värvikaid kohtumisi, teiste hulgas ka poolpalja vanaemaga. Detailsemalt kirjeldab Meelis sündmusi nende blogis. 

Kas tegemist on turundusnipi või lihtsalt uute väljakutsete vastuvõtmisega? Vajab Meelis igapäevaelust vaheldust või on Mari-Leeni ja Meelise superliitu kimbutamas rahamured? 
Mida arvad Sina, armas lugeja? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles