Käbi ei kuku kännust kaugele ehk võsukesed, kes astuvad oma kuulsate vanemate jälgedes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis. Amanda Hermiine ja ema Piret Kalda
Kuvatõmmis. Amanda Hermiine ja ema Piret Kalda Foto: Instagram/ Amanda Hermiine Künnapas

Pole kahtlustki, et vanasõna, mille kohaselt käbi kännust kaugele ei kuku, peab paika. Eriti, kui vaadata neid kohalike kuulsuste võsukesi, kes juba vanematega samal erialal ilma teevad. 

Dave ja Maris Benton.
Dave ja Maris Benton. Foto: Kristjan Lepp / Kroonika

Maris ja Dave Benton - Kunagise eurolauliku ja tantsu- ja fitnesstreenerist Marise üks tütardest Sissi Nylia Benita käib kohe kindlasti isa jälgedes - nooruke neiu on varasemalt astunud isaga üles mitmetel kontsertidel ja nüüd osaleb tüdruk ka «Eesti otsib superstaari» saates, kus ta on laulnud endale välja koha finaalis.

Sissi Nylia Benita
Sissi Nylia Benita Foto: TV3
Näitleja Mait Malmsten koos kaasa Harriet Toomperega
Näitleja Mait Malmsten koos kaasa Harriet Toomperega Foto: Tiit Mõtus

Mait Malmsten ja Harriet Toompere – teatridünastiasse kuuluvate Malmstenite ja Toomperede võsukesed on korraliku teatrigeeni endale saanud. Draamateatri näitlejapaari vanim poeg Franz Malmsten on kaasa teinud nii «Klassikokkutulekus» kui ka Kanal 2 seriaalis «Nukumaja».

Franz Malmsten
Franz Malmsten Foto: Instagram
Kuvatõmmis. Amanda Hermiine ja ema Piret Kalda
Kuvatõmmis. Amanda Hermiine ja ema Piret Kalda Foto: Instagram/ Amanda Hermiine Künnapas

Piret Kalda - Tallinna Linnateatri näitlejanna 21-aastane tütar Amanda Hermiine Künnapas on andekas tantsijanna, kes on ka näitlemises oma esimesed kogemused kätte saanud. Tüdruk tegi kaasa näiteks hittsarjas «Padjaklubi» ja teinud kaasa ka lavastustes.

Andrus Kivirähki näidendit «Vaimude tund Koidula tänavas», mille lavastas Priit Pedajas, mängitakse Tammsaare muuseumis. Osades Tõnu Oja, Taavi Teplenkov ja Amanda Hermiine Künnapas.
Andrus Kivirähki näidendit «Vaimude tund Koidula tänavas», mille lavastas Priit Pedajas, mängitakse Tammsaare muuseumis. Osades Tõnu Oja, Taavi Teplenkov ja Amanda Hermiine Künnapas. Foto: Kadri Hallik
Dagmar Oja
Dagmar Oja Foto: Erlend Štaub

 Dagmar Oja ja Kristjan Pint - Eurolaululava nõutum taustalaulja ja tema elukaaslase tütar Laura Lee on juba hakkama saanud suurte tegudega. Juba 8-aastasena tegeles Laura Lee multifilmidele hääle pealelugemise ja -laulmisega. Näiteks  «Lumekuninganna ja igavene talv» filmis tegi ta naeru ja kilkeid ning lisaks ka väikese soolojupi.

 

Happy ?☀️? #lauralee❤️ #marhabapalace

A post shared by Dagmar Oja (@dagmaroja) on

Olümpiavõitja Erki Nool ja Kadri Kivine.
Olümpiavõitja Erki Nool ja Kadri Kivine. Foto: Raigo Pajula / Arno Mikkor / Vabariigi Presidendi Kantselei

Erki Nool ja Kadri Kivine - Eesti poliitik ja endine kergejõustiklane ning tema elukaaslasel on koos kolm last. Nende poeg Robin Nool on tubli sportlane, kes ületanud isegi oma isa 27 aastat püsinud rekordi! 

Robin Nool
Robin Nool Foto: Tairo Lutter
Parima naispeaosatäitja auhinna laureaat, näitleja Anne Reemann ja lavastaja Elmo Nüganen.
Parima naispeaosatäitja auhinna laureaat, näitleja Anne Reemann ja lavastaja Elmo Nüganen. Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Elmo Nüganen ja Anne Reemann -  Tallinna Linnateatri staarpaar on kasvatanud üles südika noore näitlejanna Saara Nüganeni, kes lõpetas oma õpingud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias aastal 2016. Eelmise aasta sügisest töötab Saara Pärnu teatri Endla näitlejana.

Saara Nüganen.
Saara Nüganen. Foto: Erakogu
Evelin ja Priit Võigemast koos pisiperega
Evelin ja Priit Võigemast koos pisiperega Foto: paparatso

Evelin Võigemast ja Priit Võigemast - Linnateatri näitlejad Evelin ja Priit on kahe vahva võsukese vanemad. Nende tütar Loviise Võigemast astus aga juba 10-aastaselt vanemate jälgedes ning tegi suures Maša ja Karu jääetenduses kaasa, mängides peaosalist Mašat. 

Loviise Võigemast
Loviise Võigemast Foto: ERR / kuvatõmmis
Ragnar ja Lili Klavan poegadega
Ragnar ja Lili Klavan poegadega Foto: Ragnar Klavan / Facebook

Ragnar ja Lili Klavan - Ragnaril on abikaasa Liliga kaks poega Roman ja Ronan. Jalgpalluri poeg Romer Klavan astub uhkel oma isa jälgedes ning liitus oma isa koduklubi, Inglismaa kõrgliigas mängiva Liverpooli jalgpalliakadeemiaga.

Ott Kiivikas ja Natalia Nazarenko -  Kulturist Ott Kiivikase fitnessi maailmameistrist endine abikaasa Natalia Nazarenko ühine tütar Emilia Kiivikas sammub julgelt vanemate jälgedes ja võistleb laste karikavõistlustel. Juba 8-aastaselt tituleeriti tüdruk oma ala meistriks nii Eestis kui ka Lätis. 

Emilia Kiivikas.
Emilia Kiivikas. Foto: EKFL

Otil on ka mehe esimesest liidust sündinud tütar Christin-Amani Kiivikas, kes isa eeskujul tõsise treeningu ja teadliku toitumisega alustas, et mõne aasta pärast jõuda bikiinifitnessi võistlustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles