USA kristlase ennustatud maailmalõpp jäi saabumata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimset kohtupäeva kuulutav loosung Filipiinide pealinnas Manilas.
Viimset kohtupäeva kuulutav loosung Filipiinide pealinnas Manilas. Foto: SCANPIX

89-aastase USA fundamentalistliku kristlase ennustus, et täna kell 18 kohaliku aja järgi saabub igas ajavööndis maailmalõpp, ei läinud tõeks, sest näiteks Uus-Meremaa elanikud teatavad, et on siiani elus.

Samuti on kinnitamata teateid, et Vaikne ookean ei ole Tonga saart endasse neelanud, kirjutas The Telegraph.

USA telejutlustaja Harold Camping teatas, et 21. mail 2011 saabuv maailmalõpp algab võimsate maavärinatega kell 18 igas maailma piirkonnas, misjärel kistakse head inimesed taevasse.

Uusmeremaalaste sõnul pole aga näha mingeid märke, et surnud haudadest üles on tõusnud või et elus inimesed koos nendega pilvedesse Jeesus Kristusega kohtuma tõuseksid.

Vaikse ookeani lõunaosas registreeriti täna küll kaks, 3,1- ja 4,8-magnituudist maavärinat, kuid nii nõrkade maavärinate toimumises pole selles piirkonnas midagi erilist.

Camping edastas talle kuuluva Family Radio jaamade ja interneti kaudu infot, et pärast tänast viimset kohtupäeva kannatavad mitteusklikud maapealses põrgus kuni 21. oktoobrini, mil Jumal teeb planeedile lõpu peale.

Campingi totter prognoos on saanud oodatult laia naeruvääristamise osaliseks. New Yorgi linnapea Michael Bloomberg teatas eile, et kui maailm siiski peaks lõppema, kavatseb ta linnas parkimiskorraldust leevendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles