Intensiivravis viibiva Signe Lahteini juurde ei lasta veel ka lähedasi (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga Foto: Mailiis Ollino

«Kodutunde» saatejuhi Signe Lahteiniga juhtunud avariist on peagi möödas nädal. Saate produtsent Kristi Nilov ütles Elu24le, et Signe seisund on muutusteta, kuid ta pole ise haiglas käinud. 

«Kodutunde» produtsent tõdes, et raskes seisundis Signet pole tal õnnestunud külastada, sest gripi tõttu on haigla karantiinis. 

Tartu Ülikooli kliinikumi avalikkussuhete direktor Kristi Tael kinnitas, et külastuspiirang on haiglas tõepoolest. Haigestumise vähenedes külastuspiirang tühistatakse ning sellest antakse avalikkusele teada.

See tähendab, et ka lähedased pole saanud üldintensiivravi osakonnas olevat Signet külastada.  «Külastuspiirang on külastuspiirang, ka lähedastele,» sõnas Tael, kui Elu24 uuris, kas tõepoolest ei lasta naisele ligi ka lähedasi. 

Signe Lahtein sattus raskesse avariisse neljapäeva hilisõhtul Tallinna-Tartu maanteel, kus tema juhitud sõiduauto põrkas kokku veokiga. Päästjatel tuli naine autost välja lõigata ning ta viidi raskes seisundis Tartu haiglasse. 

Telesaate produtsent Kristi Nilov jagas «Kodutunde» saatejuhi kohta viimati infot möödunud pühapäeval.

«Kallid sõbrad, kes te tunnete muret kuidas Signel läheb - vastan teile kõigile ühiselt siia. Kirju ja sõnumeid Signe kohta on sadu.Ma vabandan, et ei suuda kõigile personaalselt vastata. Signe on endiselt raskes seisundis haiglas ja hetkel muutusi ei ole. Tema paranemine on praegu arstide ja Jumalate kätes! Head soovid ja palved teele,» kirjutas telesaate produtsent Kristi Nilov Facebookis. 

Ka «Kodutunde» sotsiaalmeedia lehel öeldakse, et kogu meeskond palvetab Lahteina paranemise eest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles