Mehed nuusutasid taimi: naabrisaate uus hooaeg lükati naeruga käima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Naabrist parem»
«Naabrist parem» Foto: TV3

«Naabrist parem» alustab 6. hooajaga! Sel hooajal valmivad naabrite korterid Haabersti külje all kaunis looduses – Natura Parkis Moonalao tänaval, kus saadi uue hooaja alguse puhul kokku ja tähistati sündmust pingelise võistlusega.

Naised pandi kohe proovile ülesandega, kus oskus trelli käes hoida tuli kõvasti kasuks. Mehed võistlesid aga hoopis malbemal alal – nimelt pidid nad tundma ära erinevaid maitsetaimi. Sai palju nalja ning pole kahtlustki, et selle hooaja võistlejad on väga võitlushimulised ning särtsakad.

Naabritel on sel aastal üksainus lihtne ülesanne – ehitada endale unelmate kodu ja teha seda paremini kui nende naabrid! Auhinnaks on korteri sissemaks ja kogu sisustus, mis hooaja jooksul korterisse jõudis. Kokku on auhinna väärtus ligi 30 000 eurot.

Lahingutulle astuvad sõnulseletamatult nunnu hipsteripaar Helen ja Karl-Sander, kes vajavad hädasti oma korterit. Endine kalevipoeg Rasmus ja tema piltilus Soome juuksuripreili, kes tahavad võimalikult varsti lapsi saada. Nelja lapsega Siret ja Ardo, kes on valmis kõigeks, et oma lahutatud abielust hoolimata koos kodu luua. Ja imetore Tinderi-paar – küünetehnik Renate ning digiturundusjuht Karel koos aastase pisipõnni Brandoniga.

Saatejuhid on Alari Kivisaar ja Keili Sükijainen.

«Naabrist parem» uus hooaeg juba kolmapäeval kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles