Kes julges Beyoncéd hammustada?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyoncé
Beyoncé Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Popstaar Beyoncé fännid on pöördes, kuna ilmnes, et keegi näitlejanna ründas möödunud aasta detsembris lauljannat ja hammustas teda näost.

Juhtumi avalikustas sel esmaspäeva, 25. märtsil näitlejanna Tiffany Haddish, kelle teatel oli Beyoncé näol näha ründaja hambajälgi, teatab cnn.com.

Tiffany Haddish
Tiffany Haddish Foto: ADMEDIA/SIPA/ADMEDIA/SIPA/Scanpix

Lauljanna fännid ostivad sotsiaalmeedia abil, kes julges nende iidolit rünnata, ristides rünnaku bite-gate’iks.

Haddishi teatel oli ta 2017. aasta detsembris külaline Los Angeleses toimunud peol, kus olid ka Beyoncé ja ta abikaasa, räppar Jay-Z.

Järsku nägi ta vihast Beyoncéd, kes järsku lõi oma meest näkku ja nad liikusid teistest pidutsejatest kaugemale. Kohe tuli Beyoncé üks sõpradest, kes teatas, et üks hull hammustas laujannat näost. Väidetavalt oli ründajast näitlejanna Beyoncé mehega flirtinud ja siis Beyoncéd rünnanud. 

Haddishi teatel on talle hammustaja isik teada, kuid ta ei avalikusta ta nime.

«Läksin Beyoncé juurde ja teatasin, et olen valmis hammustajale nahapeale andma, kuid ta soovitas mul sellele isikule ja juhtumile rohkem mitte tähelepanu pöörata, vaid pidu nautida,» teatas Haddish.

Haddish postitas sotsiaalmeediasse foto, millel ta on koos Beyoncéga, kes üritab oma näo ühte poolt varjata. Pilti näinud oletavad, et varju jäänud näopoolel oli hammustus.

Los Angeles staaripeol olid lisaks Beyoncéle, ta abikaasale ja Haddishile näiteks veel Rihanna, James Franco, Queen Latifa, French Montana, Sara Foster, Diddy, Jen Meyer ja Sanaa Lathan.

Sotsiaalmeedia kasutajate arvates võib süüdlane olla kas Foster või Lathan, kuid mitte Rihanna, kes on Beyoncéga suur sõber. 

Rihanna
Rihanna Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Nii Foster kui Lathan naersid sotsiaalmeedias hammustajale peetava jahi üle selgitades, et nad ei lasku nii madalale, et hakkaks kedagi põsest hammustama.

Sara Foster
Sara Foster Foto: Jordan Strauss/AP/SCANPIX
Sanaa Lathan
Sanaa Lathan Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS/Scanpix

Muusikasaate «Lip Sync Battle» kaassaatejuht Chrissy Teigen kirjutas Twitteris, et ta ei saa enne meie planeedilt jäädavalt lahkuda, kui ta ei tea, kes Beyoncéd hammustas ja ta kavatseb selle isiku teada saada.

Teigen lisas, et ta kahtlustab, kes võis sellise teo kadedusest toime panna, kuid ta veel ei avalikusta selle isiku nime.

Beyoncé esindaja Yvette Noel-Schure teatas, et ta ei saa väidetavat intsidenti kommenteerida, kuna tal puuduvad selle kohta andmed.

Osa Beyoncé fänne ei ole rahul, et Haddish juhtunu avalikustas, kuna see võib lauljanna mainele halvasti mõjuda.

Sotsiaalmeedias jätkub arvamismäng, kes võis Beyoncéd rünnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles