Valele aadressile sattunud pulmakutse tuli tagasi sõnumi ja rahaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutse. Pilt on illustreeriv
Kutse. Pilt on illustreeriv Foto: Alla Rudenko/PantherMedia / Alla Rudenko/Scanpix

Ameeriklanna Cassandra Warren oli tööga ülekoormatud, korraldades samal ajal oma pulma 200 inimesele, tuues kaasa huvitava juhtumi. 

Autistlike laste hoidjana töötav 25-aastane naine sai juunis toimuva pulma kutsed kätte kaks nädalat tagasi ja hakkas neid kohe laiali saatma, saates kutse ka oma onule James McCluskyle ja onunaisele Nicole McCluskyle, kes elavad Oregonis Eugene’is tema kodust vaid 20 minuti autosõidu kaugusel, teatab Washington Post.  

Möödunud nädalal tuli onule ja onunaisele saadetud pulmakutse ta postikasti tagasi, kuna ta oli sellele kirjutanud vale aadressi.

Warren nägi ümbrikul sõnumit «I wish I knew you- this is going to be a blast. Congratulations, go have dinner on me. I’ve been married 40 years and it’s getting better with age» (Tahaksin teid tunda, see oleks suurepärane. Õnnitlen, mine sööge minu kulul. Olen olnud abielus 40 aastat ja aastatega on see läinud paremaks) ning sõnumi juures oli naerunägu.  Kui naine ümbriku avas, siis oli selle sees 20 dollarit.

Warrenil ja ta kihlatul, 23-aastasel Jesse Jonesil ei ole teada, kes neile pulmakutse koos sõnumi ja rahaga tagasi saatis.

Kuid, kuna nad saatsid kutsed laiali ümbrikus, millel oli neid iseloomustavad «Tähesõdade» valgusmõõk ja Harry Potteri võlukepp, siis võis võõras oma sõnumit kirjutades lähtuda neist märkidest.

«Võõras oli kindel, et me saame ta sõnumist aru ja me saime,» teatas naine.

Warren ja Jones läksid järgmisel õhtul koos sõjaväest puhkusele tulnud sõbraga restorani, makstes seal ümbrikus saadud 20-dollarilisega.

Pärast restoranikülastust ostis naine tänukaardi, kuhu ta kirjutas oma onu ja onunaise vale aadressi, kuid sel korral tegi ta seda eesmärgiga.

Ta tänas heatahtlikku võõrast: «Tänan Teid sõnumi ja selle eest, et võtsite aja kutse tagasi saata. Mitte igaüks ei oleks seda teinud. Olin saadetist lahti tehes väsinud ja õnnetu, kuid Teie heatahtlikkus muutis kõik paremaks. Olen tänulik, et teiesuguseid inimesi veel maailmas on,» kirjutas naine oma vastusõnumis.

Ta pani kaardi posti ja ta loodab, et see jõudis võõrani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles