Palju õnne! Julia Laffranque sai taas emaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Inimõiguste Kohtu kohtunik Julia Laffranque ja poeg Oscar Helmut Laffranque.
Euroopa Inimõiguste Kohtu kohtunik Julia Laffranque ja poeg Oscar Helmut Laffranque. Foto: Erlend Štaub

Euroopa Inimõiguste Kohtu kohtuniku Julia Laffranque'i perre sündis kolmas laps, vahendab Õhtuleht

Julia Laffranque`i ja prantsuse juristi Rodolphe Laffranque'i peres on nüüd kolm poega. 1. märtsil sündis perre pisipoeg Leó Lennart. Kahe vanema poja nimed on Oscar Helmuti ja Tobias Louis. 

Edukat juristi karjääri teinud naisele on lapsed alati olulised olnud. «Minule väga meeldib lastega tegeleda ja ma vahel ei tahakski üldse midagi muud teha,» on Laffranque öelnud.

Vahingu tütar, riigikohtunik Julia Laffranque koos oma kolmekuusete kaksikute Tobias Louis´ ja Oscar Helmuti ning abikaasa Ro­­dolphe´iga.
Vahingu tütar, riigikohtunik Julia Laffranque koos oma kolmekuusete kaksikute Tobias Louis´ ja Oscar Helmuti ning abikaasa Ro­­dolphe´iga. Foto: Raimu Hanson

 «Ma arvan, et ideaalne oleks see, et poleks puhtalt koduperenaist ega koduperemeest, vaid oma tööst rõõmu tundvad vanemad, kellel oleks piisavalt kvaliteetaega tegeleda oma lastega ja kes ei peaks muretsema iga pisiasja pärast,» on supernaiseks tituleeritud Laffranque öelnud naisteportaalile Sõbranna

Euroopa Inimõiguste Kohtu Teise sektsiooni asepresident, professor Julia Laffranque ja ema Maimu Berg.
Euroopa Inimõiguste Kohtu Teise sektsiooni asepresident, professor Julia Laffranque ja ema Maimu Berg. Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Julia Laffranque on kirjaniku ja poliitiku Maimu Bergi ja näitekirjaniku Vaino Vahingu tütar. Ta on õigusteaduste doktor, Tartu ülikooli Euroopa õiguse dotsent ja Eesti Euroopa õiguse ühenduse president. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles