Vaata, milline kirev seltskond suundus Alan Walker`i supershowle Kultuurikaltasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Popstaar Alan Walker on vaid kolme aastaga haaranud terve maailma tähelepanu. Ta on väheseid muusikuid, kelle videod on ületanud Youtube'is ühe miljardi vaatamise. Tallinnas Kultuurikatlas annab staar täna supershow. Vaata galeriist, milline värvikas seltskond seda nautima läks. 

Alan Walker sisenes rahvusvahelisse muusikamaailma singliga “Faded”, mille muusikavideo sai filmitud Eestis. Edu jätkus hittidega “Sing Me To Sleep” ja “Alone” - mõlemad lood tormasid edetabelitesse üle maailma ning saavutasid uskumatuid vaatamis- ja kuulamisnumbreid nii YouTube'is kui Spotify's. 

 Alan Walker.
 Alan Walker. Foto: Promo

Alani edu on lubanud tal laiendada oma musikaalset haaret, valmistades rida remikse selliste artistide nagu Sia, Charli XCX, Bruno Mars, Julia Michaels ja Miley Cyrus paladele. Walker on ka palju tuuritanud Euroopas ja Ameerikas – nii enda showdega kui ka olles külalisesineja Rihanna ja Justin Bieberi turneedel. 

 Norra produtsent Alan Walker
 Norra produtsent Alan Walker Foto: Promopilt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles