Vaata, millised staarid lähevad vastamisi järgmises «Legendide lahingus»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Piilu, millised popstaarid ja poliitikud hakkavad üksteisele solvanguid pilduma järgmises saates «Legendide lahing». Sel korral on «Legendide Lahing» eriti karm ning asi läheb ainult järsemaks. 

Saatejuht Liis Lemsalu ja räpilegendide Genka ning Chalice’i eestvedamisel selgub, kes avaliku elu tegelastest on ägedaim riimiseadja ja kelle sõna tabab täpselt kümnesse.

Seekord lähevad räpilahingus vastamisi poliitik Kalle Palling ja keskkonnaaktivist ning poliitik Zuzu Izamilova, poplauljad Jüri Pootsmann ja Rasmus Rändvee ning popmuusikud Joosep Järvesaar ning Daniel Levi.

Maailmamastaabiga mehed Joosep Järvesaar ja Daniel Levi Viinalass on mõlemad täiesti kindlad oma võidus. Tavaliselt lavanärvi põdeva Joosepi jaoks on see lahing eriline – ta ei tunne miskipärast mingisugust hirmu! Daniel on aga rõõmus kui kutsikas, et saab esimest korda elus päriselt räppida. Ta leiab, et Joosepist talle vastast ei ole.

Kolmas lahingupaar peab välja selgitama, kes on ikka see kõige kõigem superstaar. Kas sel korral napsab võidu Jüri Pootsmann või hoopis Rasmus Rändvee? Rasmus napsas omal ajal võidu nii Karl-Erik Taukari kui ka Elina Borni eest, Pootsmann pani aga superstaarisaate kinni. Nüüd selgub viimaks, kumb neist saab räppimises tõeliseks rahvalemmikuks! 

«Legendide lahing» on lõbus saade, kus tuntud inimesed tögavad teineteist vastastikku vaimukaid riime räppides. Ehkki sõnad on tabavalt teravad, puudub igasugune pahatahtlikkus, sest tegelikult on lahingpaarid omavahel head sõbrad ja tuttavad.

«Legendide lahing» on Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 20.35, kohe pärast «Meie aastat Iraanis».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles