«Seks ja linna» täht vahetab ametit

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cynthia Nixon
Cynthia Nixon Foto: JESSICA RINALDI/Reuters/Scanpix

Näitlejanna ja sarjas «Seks ja linn» Mirandat mänginud Cynthia Nixon kandideerib New Yorgi kuberneri kohale.

Ja kuigi Sarah Jessica Parkeri suhted sarja teise staari Kim Catralliga on võib-olla igaveseks rikutud, siis on Parker Nixonile näidanud avalikku toetust.

«Ema, aktivist, esikõneleja, võitleja, njuujorker ja kallis sõber» - nii kutsus Sarah Jessica Parker Instagrami postituse vahendusel enda endist kaastähte. Ta lisas: «Minu õde ekraanil ja selle taga, sul on minu armastus, toetus ja hääl.»

Sarah Jessica Parkeri Instagrami postitust saab näha siit.

See tekitas ajakirjanduses kohe küsimusi, miks Parker, kes varasemalt on seisnud demokraatlike vaadete ja toetanud erakonna kandidaate, miks ta nüüd äkki teises suunas läks. Siiamaani on ta läbi esindajate andnud teada: «Cynthia on olnud minu sõber ja kolleeg juba ajast, mile me olime väikesed tüdrukud. Ma ootan, et ma saaksin temaga rääkida, mis plaanid tal on kui ta peaks valitud saaama.»

Pärast seda, kui Nixon teatas enda kandidatuurist eelmisel esmaspäeval, on püütud välja selgitada, mida teised sarja «Seks ja linn» osatäitjad sellest arvavad. Kristen Davis, kes mängis sarjas Charlotte'i, oli esimene, kes sõbrannat avalikult toetas. Samal ajal aga säutsus Kim Cattrall (Samantha), kes on Parkeriga pikalt tülis olnud, et ta toetab ja austab iga endise kolleegi karjäärivalikuid.

New Yorgi osariigi kuberneri valimised toimuvad 6. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles