Poliitikute kisma! Kalle Palling Zuzu Izmailovale: sa oled linnavalitsuse õukonnapuudel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 See ei ole «Foorumi» saade, see on meelelahutussaade «Legendide lahing». Tänases saates olid vastamisi Roheliste sõnakas eestvedaja Zuzu Izmailova ja reformierakonna poliitik Kalle Palling. Vaata, milline energia möllas stuudios.

Zuzu Izmailoval ja Kalle Pallingul oli täna saates tõsisemat sorti poliitiline mõõduvõtt. Roheliste liider ja Tallinna aselinnapea Zuzu ei arva oma vastasest suurt midagi. Ta peab Kallet tavaliseks reformariks. Pikema poliitikakogemusega ja diplomaatilisema laadiga Kalle seevastu peab oma vastasest lugu. Tema arvates on Zuzu lihtsalt täiesti vales kohas

Kalle Palling nimetas tänases räpilahingus Zuzu Izmailova erakonda hipikambaks, kes korjab prügi. Kalle Palling kutsus Zuzut viimaks oma erakonda, sest Zuzule peaks tegelikult oravad meeldima.  

"Legendide lahing 4" Zuzu Izmailova
"Legendide lahing 4" Zuzu Izmailova Foto: Madis Sinivee

Roheliste ja reformikate vahel just erilist üksmeelt ei lokka, nii pole põhjust ka räpiringis kirgi vaos hoida. Kuidas on lood korruptsiooniga ning mis riigiasutuses töötab rohkem pätte kui tsoonis? 

Kalle Palling
Kalle Palling Foto: Madis Sinivee

Vaata poliitikute räpilahingut järgi videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles