Tüdrukutebänd Vanilla Ninja tuleb taas kokku

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja tänavu mais oma uue plaadi esitlusel.
Vanilla Ninja tänavu mais oma uue plaadi esitlusel. Foto: Peeter Langovits

Tänases saates «Hommik Anuga» olid saatejuht Anu Välba külalisteks Piret Järvis-Mildre ja Lenna Kuurma, kes andsid teada, et tüdrukutebänd Vanilla Ninja tuleb taas kokku.

Bändiliikmete omavaheliste läbirääkimiste käigus saadi kokkulepe Pireti, Lenna ja kolmanda liikme Katrin Siskaga, kellega hakatakse suvel tuuritama. Kuigi Eesti ei ole bändi jaoks prioriteet, siis nad püüavad ka Maarjamaale jõuda.

Piret ja Lenna Anu Välba saatekülalistena
Piret ja Lenna Anu Välba saatekülalistena Foto: ETV kuvatõmmis

Maarjast rääkides. Piret ja Lenna rääkisid ka Maarja Kiviga, kes oli 2002. aastal loodud bändi üks originaalliikmeid. Aga Maarja nõusolekut ei saadud, kuna ta on juba kaua Los Angelesis elanud ja logistikat oli raske teistega klappima panna.

Maarja Kivi
Maarja Kivi Foto: Donna Fedenko

Peale suure uudise tegemist meenutati Vanilla Ninja varasemaid tegemisi, Šveitsi esindamist Eurovisioonil, mitme muusikavideo tegemist, Piret Järvise hobuse pealt kukkumist, Islandil külmetamist ja nii mitme põneva sündmuse toimumist.

Hiljem anti teada, et tegu oli saatetegijate naljaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles