Hullus jätkub: järjekordne näitsik kulutas tohutu summa, et välja näha nagu Kim Kardashian

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jennifer Pamplona on neiu, kes soovib välja naha just nagu tema iidol Kim Kardashian. Pamplona on ilukirurgia peale kulutanud juba üle poole miljoni. 

25-aastane Jennifer Pamplina Brasiiliast, Sao Paolost on inpireeritud tõsielustaarist Kim Kardashianist, mistõttu on ta kulutanud ilukirurgiale juba umbes 500 000 dollarit. 

Kim Kardashian, keda jäljendatakse paljude noorte naiste poolt
Kim Kardashian, keda jäljendatakse paljude noorte naiste poolt Foto: Twitter/Twitter/Scanpix

Mitmete operatsioonide käigus on ta lasknud eemaldada ribisid ning teinud täitesüste oma istmikusse, et saada samasugune tagumik nagu tema iidolil. Hiljuti käis naine oma teisel ninalõikusel, lasi eemaldada varasemalt paigutatud põsetäited ning läbis näoringlõikuse, et olla võimalikult sarnane Kim Kardashianiga.

JENNIFER PAMPLONA
JENNIFER PAMPLONA Foto: JENNIFER PAMPLONA / CATERS NEWS/Caters News Agency
JENNIFER PAMPLONA 
JENNIFER PAMPLONA Foto: JENNIFER PAMPLONA / CATERS NEWS/Caters News Agency

Selleks, et rõhutada nende sarnasust on naine teinud järgi ka mõned tõsielustaari kõige tuntumad fotosessioonid, üks neist on näiteks pildiseeria kõrbes, millel naine poseerib alasti, vaid valge värv keha kaunistamas. 

25-aastane Jennifer ei ole ainuke, kel soov välja näha nagu tema iidol. Mitmed naised enne teda on pühendanud oma elu iluoperatsioonidele, et välja näha just nagu Kim Kardashian. 

Loe artiklit SIIT, kuidas 22-aastane venelannast modell Anastasia Kvitko on oma keha tõttu tituleeritud vene oma Kim Kardashianiks. 

Loe artiklit SIIT, kuidas transsooline kaunitar soovib olla Kim Kardashiani teisik. Gigi Gorgeous on Youtube'i staar, kelle varasem iidol oli Paris Hilton, ent nüüd on selleks Kim Kardashian. 

Ka Paris Hilton ise on jäljendanud Kim Kardashiani. Loe artiklit SIIT, kuidas seltskonnatäht postitas sotsiaalmeediasse pilte, kus ta näeb välja äravahetamiseni sarnane tõsielustaariga.

Ometigi kuulub kõige sarnasema teisiku tiitel Kamilla Osmanile, kes on oma sarnasuse tõttu sattunud isegi Kim Kardashianiga ühele pildile ning kaasa teinud ka staari tõsielusarjas «Keeping up with the Kardashians». Loe artiklit Kim Kardashiani uskumatust teiskust SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles