Video: lauljanna Lepatriinu pani riided selga ja kutsub kohvile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lepatriinu/Triinu Paomets/No Angel Records

Särtsakas naisartist «Lepatriinu» ehk Triinu Paomets kes asutub üles ka tänavusel Tallinn Music Week-il, avaldas täna uue videosingli «Coffee Break». Loe lähemalt ja vaata lisatud videost kuidas ainuüksi kohvist laulmine kogu keha mõunusa surinaga täidab!

Lepatriinu edulugu algas Noortebänd 2016 konkursil ning tänavu nomineeriti Eesti Muusikaauhindadel lausa kahes kategoorias: aasta indie album ja aasta debüütalbum. Ühtlasi kuulub Lepatriinu eelmisest aastast ka No Angel Records’i artistide nimistusse. Vägevate saavutuste kõrval naelutab vaatajate tähelepanu lauljannale ka tema särtsakas iseloom ja välimus, millelt keeruline pilku heita. Fännide rõõmuks ei häbene neiu looduse poolt antut ja poseeris möödunud aasta augustis ajakirjas alasti, ihukumerusi katmas vaid õhuke värvikiht. Õnnestunud klõpsu jagas artist oma kuulajate-vaatajatega ka instagrammis.

Armastus naturaalse ilu ja vabadus läänelikust kehakuvandiorjusest kajastub ka naise uues singlis «Coffee Break». «Väga palju pööratakse tähelepanu just välimusele, mitte sisule, mille tõttu neiud võivadki hakata arvama, et ilma meigita ei saa toidupoodi minna,» kommenteerib Triinu Paomets.

Laul räägib aja maha võtmisest ja endale hetke andmisest, et hoomata - elus on olulisemaid asju, kui see, mis vaid silmale tundub.

«Coffee Break» sai koostöös Aarto Hiiemaaga ka muusikavideo: «Kuna lugu ise on üsna temperamentne, sai video jaoks inspiratsiooni võetud nii 60ndatest ja samas tulevikku vaatavast futurismist.»

Uuel albumil  «Treehouse» saab olema 10 lugu ning üllatab varasemast teravmeelsema ja eklektilisema hoiakuga - hingelisest indiest kuni tantsulise popini välja.

Lepatriinu sai muusikakarjäärile hoo sisse Noortebänd 2016 konkursilt ning tänavu nomineeriti Eesti Muusikaauhindadel lausa kahes kategoorias : aasta indie album ja aasta debüütalbum. Ühtlasi kuulub Lepatriinu eelmisest aastast ka No Angel Records’i artistide nimistusse. Vägevate saavutuste kõrval naelutab vaatajate tähelepanu lauljannale ka tema särtsakas iseloom ja välimus, millelt keeruline pilku heita.

Lepatriinut saab näha ja kuulda juba sel nädalal Tallinn Music Weeki raames 6. aprillil Von Kralis ning 7. aprillil Stella Soomlais Studios.

Saa oma kofeiinilaks Lepatriinu uuest loost. Kuula ja vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles