Kuidas prints Harry kihlatu Meghan Markle oma esimese mehe maha jättis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja ta esimene mees, filmiprodutsent Trevor Engelson
Meghan Markle ja ta esimene mees, filmiprodutsent Trevor Engelson Foto: Star Magazine/MEGA/Star Magazine/MEGA/Scanpix

Ühendkuningriigis ilmus raamat «Meghan: A Hollywood Princess» («Meghan, Hollywoodi printsess»), milles kirjeldatakse, kuidas prints Harry kihlatu Meghan Markle oma esimese mehe, režissöör Trevor Engelsoni maha jättis.

Briti kuningakoja liikmete eludest kirjutava Andrew Mortoni raamatu kohaselt saatis Markle Engelsonile sõnumi, et ta lahkub tema juurest ega soovi temaga enam näost näkku kohtuda, teatab news.com.au. 

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Scanpix

Mortoni kirjelduse kohaselt on Markle auahne naine, kes on võimeline eesmärgi saavutamiseks minema üle laipade ja oskab olla õigel ajal õiges kohas.

Morton, kes kirjutas ka prints Harry ema, printsess Diana biograafia, kogus Markle’i kohta informatsiooni mitmest allikast, kaasa arvatud Markle'i endistelt sõpradelt. 

Raamatus on detailne kirjeldus, kuidas Markle oma abikaasa Engelsoni päevapealt maha jättis, lahkudes nende ühisest Lääne-Hollywoodi kodust, kaasas vaid umbes 600 dollarit maksev blender. Naine saatis posti teel mehele kihla- ja abielusõrmuse tagasi.

Meghan Markle ja ta esimene mees, filmiprodutsent Trevor Engelson
Meghan Markle ja ta esimene mees, filmiprodutsent Trevor Engelson Foto: Star Magazine/MEGA/Star Magazine/MEGA/Scanpix

Meghan Markle kolis Kanadasse Torontosse, kus võeti üles seriaali «Suits», milles ta mängis ühte peaosa.

Mortoni raamatu kohaselt oli Markle tüdinenud elust, milles tema ja ta mehe töö- ja eraelu ei sobinud kokku.

«Meghan oli tõusev staar, kes tegi palju tööd. Ta jättis ära sõpradega kohtumisi, et keskenduda oma karjäärile. Lõpuks loobus ta ka mehest, kes aitas tal kuulsust saavutada, teades et edasi saab ta minna ise,» on raamatus kirjas.

Markle ja Engelson kohtusid 2004. aastal ja neist sai paar. Nad kihlusid 2010 ja abiellusid 2011. aasta septembris Jamaical, kuid juba 2013. aastaks olid nad lahku kasvanud.

Markle’i otsus lahku minna tuli Engelsonile šokina, kuna mees aitas ta näitlejakarjäärile tuule tiibadesse. Engelsoni kaudu sai Markle oma esimese rolli, mis oli 2009. aasta draamafilmis «Remember Me», milles peaosa kehastab Robert Pattinson.

«Markle tundis oma karjääri edenedes, et Engelson on tema joaks saanud takistuseks, olles nagu hõõruv kivi kingas. Meghan ütles kaua aega tagasi, et ta ei kujuta elu ilma Trevorita ette, kuid üsna pea hakkas ehitama endale elu ilma selle meheta,» kirjutab Morton.

Meghan Markle 
Meghan Markle Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment

Raamatu kohaselt käitus Markle lausa südametult, kui saatis Engelsonile tagasi nii kihlasõrmused kui teemantidega abielusõrmuse. Engelson üritas suhet parandada, kuid see ei õnnestunud ja nad lahutasid.

Mortoni arvates tahab Markle saada printsess Diana uueks variandiks, lisades oma nüansse, mis näitavad, et ta on 21. sajandi naine. 

Mortoni poolt intervjueeritute arvates on Meghan Markle vaba käitumisega naine, kes ei karda skandaale ja ütleb asju välja üsna otse.  

Väidetavalt saab kuninganna Elizabeth II oma lastelaste, prints Williami ja Harryga paremini läbi, kui poja, prints Charlesiga, kes on tema silmis nõrk, jõuetu ja mõjutatav. 

William ja Harry seevastu teavad alati, mida tahavad ja oskavad oma tahtmist saada. See kehtib ka nende naisevõtu kohta, sest nii Williami kui Harry naine on pärit tavakodanike hulgast. 

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: PA Pictures / Scanpix

33-aastane prints Harry ja ta 36-aastane kihlatu Meghan Markle abielluvad 19. mail Windsori lossi St. George’i kabelis. 600 kutsega külalist pääsevad laulatusele ja sellele järgnevale lõunasöögile, Windsori lossi juurde pääseb üle 2000 tavalise kodaniku, kes näevad pruutpaari enne kirikusse sisenemist ja pärast laulatust. Õhtusel pulmapeol Frogemore House’is on 200 Harry ja Meghani sõpra.

Frogmore House
Frogmore House Foto: wikipedia.org
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles