11 päeva õnnetusest: «Kodutunde» saatejuhi seisund pole muutunud, lähedasi naise juurde veel ei lasta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga Foto: Kristi Nilov/ Facebook

«Kodutunde» saatejuhi Signe Lahteiniga juhtunud liiklusõnnetusest on möödas 11 päeva, kuid raskelt viga saanud naise seisundi kohta napib endiselt infot.

«Kodutunde» produtsent Kristi Nilov kirjutas täna Facebookis napi postituse: «Ma nii väga tahaks jagada häid uudiseid, aga mul pole neid, halbu ka pole. Ma vabandan kõikide tuhandete ees, et ei suuda teile personaalselt vastata.»

Tartu Ülikooli kliinikumi avalikkussuhete spetsialist ütles Elu24-le täna hommikul, et haigla on gripi tõttu endiselt karantiinis ja külastajaid haigete juurde ei lasta.

See tähendab, et ka lähedased pole saanud üldintensiivravi osakonnas olevat Signet külastada.  «Külastuspiirang on külastuspiirang, ka lähedastele,» sõnas eelmisel nädalal Tartu Ülikooli kliinikumi avalikkussuhete direktor Kristi Tael. Täna kinnitati kliinikumist, et nii on ka praegu. «See on tema enda huvides,» sõnas avalikkussuhete spetsialist Helen Kaju.

Külastuspiiranguga soovitakse vähendada nii patsientide, külastajate kui ka personali nakatumisohtu. Kliinikumi infektsioonikontrolliteenistus jälgib pidevalt epidemioloogilist olukorda ning haigestumise vähenedes külastuspiirang tühistatakse ning sellest antakse avalikkusele teada.

Signe Lahtein sattus raskesse avariisse möödunud neljapäeva hilisõhtul Tallinna-Tartu maanteel, kus tema juhitud sõiduauto põrkas kokku veokiga. Päästjatel tuli naine autost välja lõigata ning ta viidi Tartu haiglasse. 

Täna kell 20.00 on Kanal 2 eetris heategevusliku dokumentaalsarja «Kodutunne» 200. juubelisaade. Sel korral abistavad saatetegijad traagilise eluteega südamlikku pereema, kelle kodus puudub lastel isegi pesemisvõimalus. Loe rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles