Ah sa Sander! Kuumad päästjad alistasid Tallinna Teletorni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Kaasik/Instagram

1. aprillil toimusid Tallinna Teletornis Eesti meistrivõistlused trepijooksus. Tegemist on füüsiliselt väga nõudliku võistlusega, seega osalejad sinna nalja tegema kindlasti ei läinud. Sel aastal allutasid esimese, teise ja ka kolmanda koha nägusad noored päästjad kellel kõigil nimeks Sander.
Lisaks väga olulisele ametile, päästavad noormehed oma piltidega ka kõik need kes kevadet oodates jahtuma hakkavad.

Sander Kaur, Sander Kaasik ja Sander Paesalu võidutsesid eile Tallinna Teletorni trepijooksul ning said pärjatud esimese, teise ja kolmanda koha väärilistena. 

 

StairMasters

A post shared by @ sanderkaasik on

Eilsel trepijooksul teise koha saanud Sander Kaasik osales märtsi alguses ka Indias toimunud rahvusvahelisel võistlusel FCC 360 (Firefighter Combat Challenge). Seal saavutas supervormis noormees enda vanuseklassis 2. koha ning kokkuvõttes 4. 

Noormees sõnab, et päästjaks õppimine oli spontaanne otsus peale ajateenistust. Otsus, millega ta praeguseks väga rahul on. Sooviga peagi Sisekaitseakadeemia Päästekolledž lõpetada on tal juba mitmeid pakkumisi ja projekte ootamas. Suure südamega noormees heidab õilsa eesmärgi nimel ka riided seljast. Seetõttu sai vaatajate rõõmuks jaanuaris koostatud ka kalender, mis on justkui vaste seletavast sõnaraamatust terminile "seksikas tuletõrjuja". Tõrva, Kohila, Mustvee ja Võru päästjad poseerivad kalendrifotodel, et end nähtavaks teha ja koguda raha Lõuna-Koreas toimuvatele tuletõrjujate maailmamängudele minekuks. 

Huvilised saavad kalendreid soetada nii silmarõõmuks kui hea eesmärgi nimel Tõrva Firefighters-i Facebooki lehe kaudu.

Sandrit saab näha veel mitmetel sarnastel võistlustel ning lisaks ka 21. aprillil Saku Suurhallis toimuval Eesti kulturismi ja fitnessi karikavõistlustel.

Jõudu nii Sandritele kui ka teistele tublidele päästetöötajatele ning loodetavasti on meil õnn nendega kohtuda ikka töövälisel ajal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles