Tätoveerija Kat von D hakkab köögiviljadest saapaid tegema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kat von D sõpradega Urth Cafe's lõunatamas.
Kat von D sõpradega Urth Cafe's lõunatamas. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Ameerikas elav Katherine von Drachenberg ehk «Kat von D» tiitlite nimistu on lõputu. Teda võib nimetada tätoveerijaks, modelliks, muusikuks, televisioonistaariks, ettevõtjaks, veganaktivistiks ja nüüd ka kingsepaks!

Veebruari lõpus teatas 36-aastane naine oma abielust muusik Rafael Reyesiga (42), kes on elektroonilist rokki viljeleva bändi «Prayers» ninamees. Fännidele tuli see uudis üllatusena, sest alles mõned kuud enne suhte avalikustamist nähti naist ühe teise salapärase noormehe embuses. 

Kat von D jagab oma fännidega tihti pilte oma sfinksi tõugu karvututest kassidest, omanimelise vegan-kosmeetikafirma uutest toodetest ja huvitavast hobist, milleks on «gooti aia» pidamine. Seal kasvavad vaid mustade õite- või lehtedega taimed. 

Varem «möllutšikina» tuntud «rock'n'roll» elustsiili elanud naine tähistas möödunud aastal oma kümnendat kainuseaastat ja õhutab kõiki tervislikele eluviisidele. Ta on ka tuntud ja häälekas loomaõiguste eest seisja ning veganaktivist, propageerides vegan elustiili selle igast aspektist. Alustades toitumisest, loomadevastase julmuse takistamisest, julmusevastase kosmeetikabrändi loomisest kuni nüüd ka vegan jalanõude tootmiseni. 

Jaanuaris avaldas Kat oma sotsiaalmeedias esimese tiiseri koostööst vegan firmaga «Mink Shoes» ning erinevatest intervjuudest on selgunud, et Kat von D nimeline jalanõudekollektsioon, mis on 100% vegan nahast, näeb ilmavalgust 2018. aasta sügisel. 

 

@vondshoes: luxe #vegan shoes coming this fall. ?✨

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

Ka Eesti fännid võivad rõõmustada, sest ta on lubanud hakata oma tooteid turustama ka Euroopas.

Kuna naine seisab nii loomade kui inimeste võrdõiguslikkuse eest, mille heaks näiteks on tema praeguseks suurt populaarsust kogunud omanimeline kosmeetikabränd, siis on oodata nii unisex mudeleid, nii kõrgeid kui madalaid tüüpe, võimalikult laias suurustevalikus. 

Hinna osas spekulatsioone teha on veel vara kuid ilmselt ei saa tooted rahakotile kergete killast olemas. Kuigi naine ise on öelnud, et sihitakse «kuldse kesktee» poole, et heas tasakaalus oleks nii kvaliteet, eetilisus kui stiilsus. Rõhutab ta siiski, et tegemist ei ole Hiina masstoodanguga, vaid jalanõud valmivad käsitöötootjate poolt Itaalias. 

Vegan jalanõusid plaanitakse teha puidust, korgist, köögiviljavaigust, taimse päritoluga liimist, pambusest, orgaanilistest ja taaskasutatud kangastest.

Mida arvad Sina, armas lugeja, kas köögiviljadest tehtud käimad peaksid Eesti ilmastikuoludele vastu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles