Cameron Diaz loobus näitlejaametist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: BEN STANSALL/AFP/Scanpix

45-aastane näitleja Cameron Diaz kinnitas, et loobub näitlejaametist.

Näitleja, kes on tuntud oma rollide poolest filmides «Kõiges on süüdi Mary», «Charlie inglid» ja «New Yorgi jõugud», kinnitas uudist intervjuus koos kolleegide Christina Applegate'i ja Selma Blairiga. Koos mängiti 2002. aasta filmis «Ropult magus», vahendas ERR.

Jutud Diazi lahkumisest filmitööstusest said alguse märtsi alguses, kui Selma Blair ütles intervjuus, et Cameron Diaz ei näitle enam.

Selma Blair
Selma Blair Foto: Reuters / Scanpix

«Ma olen pooleldi pensionil või tegelikult täielikult,» vastas Diaz küsimusele, kas ta ka mingi projektiga praegu tegeleb.

Cameron Diaz'i viimane film jääb aastasse 2014, kui ta tegi kaasa filmis «Annie», mille üks peaosalisi oli Jamie Foxx. Film aga kriitikutel kiita ei saanud ning filmiarvustus veebisaid Rotten Tomatoes andis filmile 28% 100-st.

Cameron Diazil tuli samal aastal välja veel kaks filmi. «Sex Tape», mille peaosas oli ta koos Jason Segeliga, sai skooriks 17%, ning «The Other Woman», kus temaga jagasid ekraani veel ka modell Kate Upton ja tunnustatud näitleja Leslie Mann. Vaatamata värvikatele osatäitjatele sai see film skooriks vaid 24%.

Kate Upton näitlejakarjäär on siiamaani ebaõnnestunud olnud.
Kate Upton näitlejakarjäär on siiamaani ebaõnnestunud olnud. Foto: Scanpix

Kuigi kõik need kolm filmi teenisid kassades tagasi kordades rohkem raha, kui oli selle tegemiseks kulunud, siis paistab, et praegused filmitegijad Cameron Diazt igatsema ei hakka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles