Ränka avariisse sattunud «Kodutunde» saatejuht Signe Lahtein suri

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signe Lahtein
Signe Lahtein Foto: Järva Teataja

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja teatas täna õhtul, et 22. märtsi õhtul avariisse sattunud Signe Lahteini (40) vigastused olid nii rasked, et meedikutel ei õnnestunud tema elu päästa ja naine suri täna haiglas.

Signe Lahtein sattus raskesse avariisse 22. märtsi hilisõhtul Tallinna-Tartu maanteel, kus tema juhitud sõiduauto põrkas kokku veokiga. Päästjatel tuli Lahtein autost välja lõigata ning ta viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi, kus naine langes koomasse.

Kodutunde produtsent Kristi Nilov kirjutas ööl vastu tänast Facebooki napi postituse: «Ma nii väga tahaks jagada häid uudiseid, aga mul pole neid, halbu ka pole. Ma vabandan kõikide tuhandete ees, et ei suuda teile personaalselt vastata.» Tartu Ülikooli kliinikumi avalike suhete spetsialist ütles Elu24-le täna hommikul, et haigla on gripi tõttu endiselt karantiinis ja külastajaid haigete juurde ei lasta, mis tähendab, et lähedased Signe juurde ei pääsenud.

Signe lähedased sõbrad andsid aga täna õhtul teada, et armastatud ajakirjanik ja saatejuht on meie seast lahkunud. Kodutunde produtsendi Kristi Niloviga pole Elu24 seni õnnestunud ühendust saada.

Signe Lahteini jäävad mälestama tema kaks poega, armastav kaasa, vanemad, lähedased ning televaatajad. Toimetus avaldab omastele kaastunnet. 

Kaastundeavaldus Facebookis.
Kaastundeavaldus Facebookis. Foto: facebook
Kaastundeavaldus Facebookis.
Kaastundeavaldus Facebookis. Foto: facebook

Signe Lahtein on töötanud Kroonikas, Naistelehes ja Nipiraamatus. Saadet «Kodutunne» hakkas ta juhtima 2015. aastal, kui eelmine juht Anneli Lahe saatest lahkus. 

Lõik Kanal 2 aastalõpusaatest, kus «Kodutunde» meeskond ühiselt möödunud aasta tegemisi, muresid ja rõõme meenutas.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles