Võimalik vaid Austraalias: eksinud väikelaps üritas känguru seljas koju jõuda

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Känguru
Känguru Foto: Viktor Cap/PantherMedia / Scanpix

Austraalias jäi kolmeaastane poiss nädalavahetusel 18 tunniks kadunuks. Kui ta lõpuks leiti, seletas ta vanematele, et proovis koju jõudmiseks känguru selga hüpata.

Kolmeaastane James Skillen jäi kadunuks 31. märtsi õhtul kell 17, kui ta läks telkimisplatsil vanemate juurest eemale jalutama, vahendas Travel+Leisure.

Paljajalgne poiss leiti järgmise päeva keskpäeval oma kollase väikse seljakotiga viie kilomeetri kaugusel kadumispaigast ekslemas, vahendas Travel+Leisure. 

Poiss viidi kopteriga kohe vanemate juurde. Päästjad vaatasid poisi üle ning peale paari väikse sinika ja kriimustuse oli poiss üksi öises Austraalia looduses terveks jäänud.

Kohaliku politsei sõnul oli see täiesti uskumatu, et James suutis vanematest üksi nii kaugele jalutada. «Selles vanuses kaduma läinud lapsed leitakse tavaliselt 1,5 kilomeetri kauguselt, kuid viie kilomeetri kaugusele jõudmine on tõesti erakordne,» sõnas politseinik McKenna.

Võib-olla ei jõudnudki ta nii kaugele siiski üksi. «Ta ütles, et proovis hommikul känguru selga ronida, sest arvas, et känguru viib ta koju,» seletas poisi isa Peter Skillen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles