Video: Cynthia Nixon avalikustas, milline «Seks ja linna» stseen mõjus talle laastavalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Seksi ja linna» näitlejad vasakult alates: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Katrall ja Cynthia Nixon
«Seksi ja linna» näitlejad vasakult alates: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Katrall ja Cynthia Nixon Foto: Rights Managed/NEW LINE CINEMA / HBO FILMS / DA/Scanpix

Cynthia Nixon on uhke oma tehtud töö üle «Seksis ja linnas», ent filmi teises osas on stseen, mis jättis naisele paha maitse suhu, vahendab UsWeekly.

51-aastane näitlejanna avalikustas telesaates, milline oli tema reaktsioon 2010. aastal linastunud filmi osas, kui rahvas hakkas kinosaalis plaksutama selle peale, et Mr. Big (Chris Noth) üllatas Carrie Bradshaw'd (Sarah Jessica Parker) hiiglasliku garderoobiga, mille mees talle ehitas. 

Cynthia Nixon
Cynthia Nixon Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS

«Ma olin pisut pettunud,» tunnistas Nixon. «Mulle tundub, et meie sari on palju enam naiste mõjuvõimu suurendamisest. See on naistest, kes on otsustusvõimelised ja naistest, kes teavad, mida nad tahavad.»

«Minu jaoks oli jahmatav, et filmi kulminatsiooniks on stseen, kus väga rikas mees ostab oma naisele garderoobi, kuhu naine saab oma riided riputada. See pani mind mõtlema, et ega ometi pole see põhjus, miks te seda saadet armastate? Me ei tee seda sel põhjusel,» sõnas näitlejanna. 

Vaata intervjuud siit:

Cynthia Nixon teatas varasemalt ka, et ta siirdub poliitikasse ja kandideerib New Yorgi osariigi kubernerivalimistel. Loe rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles